Vi presenterer
MinMojomakroer Kalkulator

KJENT DIN MAKRONUTRIENTER ER Nøkkelen til suksessen din.

Nøkkelen til suksess på et ketogent kosthold er å spise riktig mengde daglige kalorier i de rette proporsjonene fett, protein og karbohydrater eller makronæringsstoffer. Vi har gjort det enkelt å beregne hva de skal være basert på din unike alder, kroppsmålinger, vekttapmål og fysisk aktivitet.

Legg inn litt grunnleggende informasjon og kom i gang nedenfor.

GÅ MOJO!

Vær oppmerksom på at før du prøver nytt kosthold,
bør du konsultere legen din.

FAQ

Lær mer om MyMojoMacros-kalkulatoren

Fett: Passende fettinntak er nøkkelen til keto-dietten, ettersom det er den nye primære drivstoffkilden (i stedet for karbohydrater). Tilstrekkelig fettinntak er viktig for å komme i ketose.

Protein: Protein er byggesteinen til menneskelig muskelmasse. Hvis du ikke spiser nok, kan du miste muskelmasse. Samtidig kan det å spise for mye protein inspirere kroppen til å konvertere overskuddet til glykogen (karbohydrat) og dermed muligens presse deg ut av ketose.

karbohydrater: Hensikten med det ketogene kostholdet er å hindre kroppen din i å stole på karbohydrater (sukker) for energi og i stedet tvinge den til å forbrenne fett fra kostholdet ditt og kroppen din. For å gjøre dette, må du begrense karbohydratinntaket kraftig. Selv om den totale mengden karbohydrater en person kan spise mens han opprettholder ketose, varierer fra person til person, er det allment akseptert at nesten alle kan nå ketose hvis du spiser moderat protein og begrenser karbohydrater til 20 gram per dag mens du starter ditt ketogene kosthold. Når du har etablert en ketogen livsstil, kan du utforske din egen "karbohydratkant." Lær om din individuelle karbohydratgrense mens du er på et ketogent kosthold.

Det er debatt blant ketosamfunnet om anbefalte daglige makroer skal inneholde daglige “totale” karbohydrater eller “netto” karbohydrater (netto karbohydrater er dine totale daglige gram karbohydrater minus dine daglige gram fiber og sukkeralkoholer). Men det er ingen tvil om at 20 Total gram karbohydrater per dag er et utgangspunkt som skal fungere for alle uansett mål eller bio-individualitet. Så vår kalkulator foreslår maksimalt 20 karbohydrater per dag. Når du blir kjent med det ketogene kostholdet og din egen kropps reaksjoner på det, kan du utforske om du kan spise mer karbohydrater og bli i ketose.

Body mass index (BMI) er et mål på kroppsmasse basert på høyde og vekt som gjelder voksne menn og kvinner. Les mer om BMI her.

Innen i kalkulatoren etablerer vi din Basal Metabolic Rate (BMR) som er den totale mengden kalorier som kroppen din trenger for å utføre sine mest grunnleggende (basale) livsopprettholdende funksjoner, som å puste, fordøye, produsere celler, etc.

På kalori-nivået BMR går du verken opp eller går ned i vekt. Denne kalkulatoren påvirker kaloriunderskuddene dine basert på vektnedgangsmålene og fysiske aktiviteten.

Det finnes en rekke BMR-formler, men den mest anerkjente og nøyaktige formelen for beregning av BMR er Mifflin-St Jeor-ligningen.

For mer informasjon, klikk her.

karbohydrater Protein fett
00 00 000
Grams Grams Grams
cta-booklet

Ikke på vår adresseliste?
Registrer deg og få 5 fantastiske franske oppskrifter! Oui s'il vous plaît!

Hos Keto-Mojo tror vi på å dele - dele viktige keto-samfunnsnyheter, vitenskap og studier, gode keto-oppskrifter, produkter vi elsker og profiler av mennesker som inspirerer oss.

Bli med i fellesskapet vårt nå og bli forelsket i 5 nye franske oppskrifter!

Show Buttons
Hide Buttons
X