Gratulerer! Ved å åpne denne artikkelen har du & #8217; tatt et viktig skritt mot å forbedre din helse, energi og lykke gjennom en ketogen livsstil! Hvorfor? Fordi de kjente helsemessige fordelene ved det ketogene kostholdet øker! Vi vet at det kan virke skremmende med det første, spesielt når du ikke vet hva du skal gjøre eller spise og har mange spørsmål. Men i denne artikkelen finner du alt du trenger for å lette inn i den givende verdenen til keto.

GÅ MOJO!

1

Fokus på deilig mat

Den største skremmende faktoren for å starte et keto-kosthold er mat. Tanken på å revurdere alt du putter i munnen kan virke overveldende. Men her er tingen: Det er bare overveldende hvis du ikke vet eller har tilgang til hva du kan spise. Denne delen forteller deg alt det og mer. Du vil oppdage at du ikke bare kan spise godt, men du kan spise utrolig mange matvarer!

2

Veien til Ketosis

Ketose? Ketoner? Makroer? ... Hva er de alle? Denne delen tar for seg hva du trenger å vite om ketose - Hva det er, hvordan komme inn i det, hvordan du kan bo i det og hva du kan oppleve underveis.

3

Testing og sporing

Sporing av blodsukker og ketoner er den eneste måten å vite sikkert om du er i ketose og på rett vei. Den tar gjetningene ut av ketose og gir deg positiv forsterkning av at det du gjør fungerer, eller trenger justering.

4

Komme inn i sporet

Når du er kjent med det essensielle i keto-dietten, kan du begynne å gruble på nyansene, som om og hvordan trening passer inn i livsstilen, om du bør introdusere faste eller hvordan du skal klare å gå ut på middag mens du er i keto. Denne delen dekker basene og sender deg på vei med mange ressurser for å hjelpe deg med å fortsette på keto-ferden.

5

Oppskrifter, Oppskrifter & Oppskrifter

Gjør deg klar til å omskolere ganen, mestre en ny og helt deilig måte å spise (komplett med måter å virkelig tilfredsstille lysten på) og bli belønnet på måter du ikke kunne forestille deg. Vi er her for å fortelle deg at du kan unne deg smakfulle, enkle keto-oppskrifter til hvert måltid! Du vil oppdage at du ikke bare spiser godt, men at du kan spise utrolig mange matvarer, inkludert deilige keto-versjoner av mat du allerede kjenner og elsker.

6

De finere poengene i Keto

Nå får du tak i dette keto-livet og dets mange fordeler for din helse og velvære, og du er klar til å grave litt dypere i nyansene i en ketogen livsstil. I denne delen vil vi gi deg en smakebit på hvordan det ser ut.

7

Vi er med deg på din Keto-reise, fortsett med det store arbeidet

Du kommer inn i denne modige nye verdenen til en flott tid. Det er flere ressurser enn noen gang for å hjelpe det lykkeligste, sunneste ketolivet. Sjekk ut noen av følgende områder på Keto-Mojo.com og kom tilbake for å se hva som er nytt. Vi legger alltid til mer informasjon og oppskrifter for å hjelpe deg med å få mest mulig ut av keto-livet ditt generelt. Nå, mojo på! Dette har du!

cta-booklet

Ikke på vår adresseliste?
Registrer deg og få 5 fantastiske franske oppskrifter! Oui s'il vous plaît!

Hos Keto-Mojo tror vi på å dele - dele viktige keto-samfunnsnyheter, vitenskap og studier, gode keto-oppskrifter, produkter vi elsker og profiler av mennesker som inspirerer oss.

Bli med i fellesskapet vårt nå og bli forelsket i 5 nye franske oppskrifter!

Show Buttons
Hide Buttons
X