Ekspertene stoler på Keto-Mojo

Keto-Mojo-måleren og teststrimlene bruker den mest avanserte teknologien innen in vitro glukose- og ketontesting. Vi tar helsevesenet på alvor, og derfor overgår måleren vår alle FDA-standarder for nøyaktighet og det mer krevende ISO internasjonale standarder. Vi står bak måleren vår med en livstidsgaranti!

Forskere, sykehus, klinikker, leger og annet helsepersonell gjør Keto-Mojo til deres glukose- og ketonmåler. Bli med i samfunnet! 

Ekspertene stoler på Keto-Mojo

Keto-Mojo-måleren og teststrimlene bruker den mest avanserte teknologien innen in vitro glukose- og ketontesting. Vi tar helsevesenet på alvor, og derfor overgår måleren vår alle FDA-standarder for nøyaktighet og det mer krevende ISO internasjonale standarder. Vi står bak måleren vår med en livstidsgaranti!

Forskere, sykehus, klinikker, leger og annet helsepersonell gjør Keto-Mojo til deres glukose- og ketonmåler. Bli med i samfunnet! 

Uttalelser fra Helsepersonell

Dr. Paul Kolodzik

“I’ve helped my patients achieve dramatic improvements with their health using the MyMojoHealth platform.”

This device and platform, with its simplicity of use and remote monitoring capability, is a remarkable tool that I use to guide my patients into ketosis, and keep them there. In doing so they reverse their insulin resistance and metabolic syndrome, along with many of their associated chronic medical conditions. It is not an understatement to say this platform dramatically improves my patients health and lives.

Paul Kolodzik, MD, FACEP, FASAM, MBA
Medical Director, Metabolic MD

Besøk nettsiden

Dr. Boz

"Jeg brukte MyMojoHealth-overvåking med pasienter på mitt 21-dagers kurs, og resultatene var fenomenale."

Det ville ha tatt meg et år å gjøre den store forskjellen i deres metabolske helse ved å bruke den tradisjonelle tilnærmingen.

Annette Bosworth, MD

Se nettstedet

Dr. Tro

"Det vil la oss overvåke pasientens fremgang fra Afar"

Etter å ha testet flere enheter bestemte vi oss for å flytte til Keto Mojo eksklusivt. Det er en ekte spillveksler og vil la oss overvåke pasientenes fremgang langtfra - noe vi har verdsatt enda mer i kjølvannet av COVID-19-bekymringer. Jeg er stolt over å være et av de første kontorene som bruker dette systemet for pasientene våre.

Dr. Tro Kalayjian, MD

Dr. Tros medisinsk vekttap og direkte primæromsorg
LowCarbMD Podcast

Dr. Cywas

“En av de 7 essensielle medisinske innretningene”

Keto-Mojo GK+ måleren er en av de 7 essensielle medisinske enhetene jeg har hjemme. Det er en utmerket, utmerket måler!

Dr. Robert Cywes, MD, PhD

Bariatrisk og generell kirurg
@CarbAddictionDoc

Dr. Sonners

"Dette er uten tvil vår favorittskjerm, og vi kunne ikke kjørt våre nettprogrammer uten den."

Å ha objektive data i sanntid hjelper oss å vite hvor vi må gjøre justeringer i pasientens plan. Det er en integrert del av vår evne til å gi individuell støtte. Det gir dem også gode tilbakemeldinger og motivasjon til å holde seg til planen. Vi anbefaler definitivt dette produktet, og deres kundeservice er 5-stjerners!

Dr. Melissa Sonners, DC, DACCP, CACCP

Besøk nettsiden

Dr. Palmer

“Eksepsjonell partner i implementering av det ketogene dietten som en behandling for alvorlige psykiatriske lidelser”

Keto-Mojo har vært en fremragende og eksepsjonell partner i arbeidet mitt med å implementere ketogen diett som en behandling for alvorlige psykiatriske lidelser. Måling og sporing av terapeutiske ketonnivåer er et viktig verktøy i denne behandlingen. Det er viktig at dette selskapet har vært en forkjemper for å fremme ketogen terapi og støtte utdanning og forskning om denne viktige, noen ganger livsforandrende behandlingen. Takk, Keto-Mojo!

Dr. Chris Palmer, MD

Direktør, institutt for videreutdanning og videreutdanning, McLean Hospital
Lektor i psykiatri, Harvard Medical School

Besøk nettsiden

Dr. Yamane

"Enhver helsepersonell som ønsker å øke pasientens eller klientens etterlevelse av lavkarbo matplaner vil dra nytte av å bruke dette produktet!"

Måleren har betydelig økt pasientens etterlevelse av de personlige ernærings- og kosttilskuddsprogrammene vi tilbyr, og holder dem ansvarlige for å holde seg motiverte for å forbedre sin egen helse. Det har gitt oss den informasjonen vi trenger for å gi best mulig anbefalinger. Vi er veldig fornøyde med Keto-Mojo-måleren og all støtten vi får fra selskapet.

Dr. Ian Yamane, DC, IFMCP, CFMP

Besøk nettsiden

Dr. Nasha Winters

"MyMojoHealth-plattformen leverer på et grunnleggende behandlingsprinsipp...Test, vurder, adresser!"

Keto-Mojo har skapt en kraftig plattform for utøvere for å holde pasienter på rett spor med sine ernæringsterapier, som kan være et livsforbedrende verktøy for kreftpasienter.

Dr. Nasha Winters, ND, FABNO

Naturopath, onkologspesialist, og forfatter av Metabolsk tilnærming til kreft.

Besøk nettsiden

KM-Kelly Mathews

"Forbedre coachingopplevelsen"

Gjennom vårt 12-ukers utdanningsprogram samler medlemmene våre glukose- og ketondata med Keto-Mojo-enheten. Å ha sanntidstilgang til dataene deres via My Mojo Health gjør det mulig for trenerne våre å gi individuell støtte og utdanning. Disse dataene lukker tilbakemeldingssløyfen og bidrar til å skape bedre somatisk bevissthet og langsiktig suksess.

Kelly Matthew, programdirektør for Well-Being A Tribe Planted with Purpose og sertifisert helsecoach.

Besøk nettsiden

Miriam Kalamian, Edm, MS, CNS

"Du kan ikke vite om du er ketogen med mindre du tester."

Du kan vite om du har lavkarbo ut fra hva du får i deg, men ikke om du er i ketose. Min generelle anbefaling for testing er Keto-Mojo. Jeg elsker at de støtter lavkarbosamfunnet vårt. De har en FDA-godkjent enhet og har utviklet et fantastisk nettsted for informasjon, ikke bare om kreft, men alle andre bruksområder for keto. Det er en stor ressurs.

Miriam Kalamian, Edm, MS, CNS
Ernæringskonsulent, pedagog, foredragsholder og forfatter av Keto for Cancer.

Besøk nettsiden

Keto-Mojo Lisa Brooks

"MyMojoHealth-plattformen gir meg en måte å holde kontakten med studiedeltakerne våre."

Arbeider med Effekten av diett for livskvalitet ved multippel sklerose (EDQ-MS), Jeg setter pris på muligheten MyMojoHealth-plattformen gir meg til å holde kontakten med deltakerne våre som følger den tidsbegrensede olivenoljebaserte ketogene dietten (TROO Keto). Det lar meg overvåke deres diettoverholdelse gjennom grafer, trender og løpende gjennomsnitt av ketonnivåene deres, og støtte dem gjennom hele studien, noe som bidrar til deres generelle engasjement og forpliktelse til studieprotokollen. Jeg kan til og med sende e-post til deltakere direkte gjennom plattformen, og det legger mer vekt på meldingene jeg sender individuelle deltakere. I tillegg kan jeg skrive korte vurderinger og pasientrapportert informasjon i Notes-delen av plattformen.

Lisa Brooks, MA, RDN, LD | MS Diet Study Team
University of Iowa – College of Medicine, Institutt for indremedisin

Dr. Melanie Tidman

"Jeg samarbeidet med dette utrolige selskapet om en forskningsinnsats og vil fortsette å gjøre det"

Keto Mojo ga uvurderlig hjelp for utformingen og implementeringen av min forskning på bruken av lavkarbohydraternæringsterapi for nevrodegenerative sykdommer som Parkinsons. Jeg brukte mange av videoene og undervisningsmateriellet på Keto-Mojo-nettstedet for opplæring og opplæring av forskningsdeltakerne mine. De er forpliktet til å støtte forskning og er en ressurs av høy kvalitet.

Dr. Melanie Tidman DHSc, MA, OTR/L, MHP

Besøk nettsiden

Tammie Laubacher

"MyMojoHealth er et uunnværlig verktøy for å håndtere metabolsk helse."

I programmet vårt er tall viktig, og MyMojoHealth-plattformen gir oss synligheten vi trenger for å coache våre kunder til suksess. Tall lyver ikke, og grafene tegner et overbevisende bilde av hva som skjer. Det er en gamechanger og gjør problemer med å skyte til en lek for en trener. Jeg bruker Keto-Mojo-overvåkingssystemet og MyMojoHealth-plattformen personlig, som en kreftoverlever, for å spore min egen helse, og jeg lar kundene mine bruke det også slik at jeg kan coache dem til bedre helse.

Tammie Laubacher, Dr. Boz-trener

Besøk nettsiden

Dr. Nicole Laurent

"Jeg anbefaler dette gratisverktøyet for helsepersonell."

Å bruke Keto-Mojos MyMojoHealth-plattform for helseutøvere har virkelig forbedret min evne til å hjelpe kundene mine. Jeg bruker en ketogen diett for å hjelpe pasientene mine med humørsykdommer og nevrologiske problemer. Det er veldig viktig for meg å se klientdata i nesten sanntid for å feilsøke viktige faktorer i gjenoppretting. Det er en uvurderlig tjeneste for utøvermiljøet, og jeg anbefaler på det sterkeste at du drar nytte av den. Dine pasienter vil dra nytte av din forbedrede innsikt i deres metabolske tilstand og din forbedrede evne til å yte omsorg.

Nicole Laurent, LMHC, Brain Fog Recovery Program

Besøk nettsiden

Dr. Kesslering

"Som en lege som fullt ut har omfavnet fordelene ved å bruke en metabolsk tilnærming til helse, finner jeg Keto-Mojo-måleren og MyMojoHealth-appen uvurderlige."

Jeg jobber med mange kreftpasienter og litteraturen viser at kosthold kan påvirke hormonene som driver kreftvekst. Med Keto-Mojo-enheten og plattformen kan jeg i sanntid se hvordan anbefalingene mine påvirker pasientens metabolisme, noe som lar meg komme med flere anbefalinger underveis. Det er ingen one-size-fits-alle. Keto-Mojo hjelper meg med å optimalisere kostholdsanbefalinger for hver person.

Dr. Christy M. Kesslering, MD

Besøk nettsiden

Donna Webb, RDN, LD, CDCES

"Keto-Mojo-måleren har vært en game changer for meg og mine klienter. ”

Mine klienter er for det meste kvinner som er insulinresistente og som sliter med å gå ned i vekt. Jeg har endelig et verktøy som kan hjelpe meg med å hjelpe kundene mine med å lære om stoffskiftet deres og hvilke endringer de må gjøre for å nå sine ernæringsmål. Jeg er en mye bedre kliniker på grunn av Keto-Mojo.

Donna Webb, RDN, LD, CDCES

Besøk nettsiden

Dr. Norwitz

"Skjermen er imponerende brukervennlig"

Jeg har holdt en Keto-Mojo-skjerm i baklommen i årevis, og den har vært blant mine mest uvurderlige verktøy. Jeg brukte først Keto-Mojo til mine egne formål, som pasient. Jeg slet med flere betennelsestilstander, inkludert alvorlig ulcerøs kolitt, og oppdaget at et ketogent kosthold satte sykdommene mine i det som har blitt en varig remisjon. Keto-Mojo-skjermen ga meg innblikk i hvordan dietten interagerte med stoffskiftet mitt og ga meg dermed muligheten til å delta i eksperimenter for å optimalisere mitt ketogene diett for min spesielle biologi.

Dr. Nicholas G. Norwitz, PhD, MHP, MD-kandidat

LinkedIn

Dr. Gioffre

“Min favorittapparat for å måle metabolsk helse”

Det du INSPEKTERER, RESPEKTERER du. Det er derfor jeg er en stor fan av Keto-Mojo, den eneste keton- og glukosemåleren jeg stoler på for familien min, pasientene mine og meg selv. Den er enkel å bruke, gir meg umiddelbare resultater og er uten sidestykke når det gjelder nøyaktighet. Dette er min favorittenhet for å måle min metabolske helse.

Dr. Daryl Gioffre, DC

Kjendis ernæringsfysiolog og antiinflammasjonsekspert

Kliniske studier og studier ved bruk av Keto-Mojo-måleren

Cedars-Sinai

Ke-to leverhelsestudie

Effekter av en 28-dagers ketogen diettintervensjon på ikke-alkoholholdig fettsyret leversykdomsprogresjon

Colorado Parkinson Foundation

Effekten av LCHF/ketogen diett på symptomer på Parkinsons sykdom, depresjon og angst

En forskningsstudie utført av Dr. Melanie Tideman DHSc, MA, OTR/L.

UIHC

Kosttilskudd for multippel sklerose (DIRMS)

Andre pålitelige fagfolk anbefaler Keto-Mojo-måleren 

Virta Health Logo

Virta helse

Å reversere type 2-diabetes gjennom personlig kostholdsveiledning og helsecoaching. Keto-Mojo-målere plasseres i pasientens startpakker.

Jumpstart MD Logo

JumpStartMD

Hjelpe tusenvis av mennesker å miste vekt og leve sunnere liv gjennom personaliserte og medisinsk overvåket velværeprogrammer.

Oncology Nutrition Institute

Onkology Nutrition Institute

En online skole som tilbyr utdanningssertifisering og opplæringsprogrammer innen det nye feltet onkologisk ernæring.

Cleveland Clinic
Senter for funksjonell medisin

Tilbyr programmer for å identifisere genetiske faktorer, livsstil og miljøfaktorer som påvirker helsen. Bruke mat og ernæring som førstelinjeterapi.

Charlie Foundation

Charlie Foundation
For ketogene terapier

Å øke bevisstheten om ketogen diett som en metabolsk behandling for epilepsi.

Fasting Method

Faste metoden
Online program

Dr. Jason Fung og Megan Ramos periodiske faste program for å forbedre kosthold og vekttap.

Valhalla velværesenter

En tverrfaglig tilnærming til velvære inkludert funksjonell medisin, naturopatisk, kroppsskulptur, kiropraktikk og massasje.

Opt Health

Opt Health

En telehelseplattform med ett oppdrag: å koble menn til helse, velvære, styrke og seksuell vitalitet gjennom vitenskapen om forebyggende medisin.

Dr. Terry Wahls, M.D.

Dr. Terry Wahls, MD

Klinisk professor i medisin ved University of Iowa Carver College of Medicine og forfatter av Wahls-protokollen.

Dr. Angela A Stanton, Ph.D

Dr. Angela A Stanton, Ph.D.

Stanton migrene protokoll og forfatter av Bekjempelse av migreneepidemien: En komplett guide: Hvordan behandle og forhindre migrene uten medisin

Dr. Dan Pompa, PSc.DD

Dr. Dan Pompa, PSc.DD

Utdannet som kiropraktor, lærer Dr. Pompa cellulær avgiftning og terapeutiske anvendelser av ketogen diett og faste. Han er podcaster og forfatter av Cellular Healing Diet.

Thomas DeLauer

Thomas DeLauer

Forfatter, helseekspert og prestasjonscoach.

Dr. Darren Schmidt, DC.

Dr. Darren Schmidt, DC.

Grunnlegger av Ernæringsmessig Healing Center i Ann Arbor. Behandler pasienter globalt med deres Long Distance Patient Program og personlig på kontoret sitt i Ann Arbor, Michigan.

Dr. Georgia Ede, M.D.

Dr. Georgia Ede, MD

Ernæringspsykiater, foredragsholder og bidragsyter til Psykologi i dag. Tilbyr klinikertrening i ketogene dietter for mental helse.

Test, ikke gjett!

Spor keton- og glukosenivåene dine ved å bruke vår GRATIS APP. Sammenligner avlesningene dine over tid og beregner automatisk GKI. Registrer deg for MyMojoHealth i appen og få enda mer innsikt i din metabolske tilstand, og synkroniser med andre helseapper.

cta-booklet

Ikke på vår adresseliste?
Registrer deg og få 5 fantastiske franske oppskrifter! Oui s'il vous plaît!

Hos Keto-Mojo tror vi på å dele - dele viktige keto-samfunnsnyheter, vitenskap og studier, gode keto-oppskrifter, produkter vi elsker og profiler av mennesker som inspirerer oss.

Bli med i fellesskapet vårt nå og bli forelsket i 5 nye franske oppskrifter!

Show Buttons
Hide Buttons
X