Velkommen til Keto-Mojo måltidsplaner!

Vi har laget en rekke ukentlige keto-måltidsplaner fra oppskriftsbiblioteket vårt for å passe din livsstil. Enten du er interessert i batch matlaging eller rask matlaging, er vegetarianer eller melkefri, eller bare ønsker å holde kostnadene nede mens du holder ketonene oppe, kan du stole på disse planene for å holde deg fornøyd og i ketose. Så, hva venter du på? Det er enklere enn noen gang å legge til mer smak og enkelhet til keto-reisen din mens du lærer nye oppskrifter du vil bruke igjen og igjen!

Vi ønsker å hjelpe deg med å ta gjettingen ut av ketose, så hver måltidsplan er utformet for å romme 1400-1600 kalorier per dag (vi finner at dette er omtrent gjennomsnittet for mennesker som lever keto) og 20 netto karbohydrater per dag (en keto-benchmark) . Du kan justere disse planene til dine optimale makroer ved å legge til eller fjerne en matbit eller justere porsjonsstørrelsene.

Fordi hver kropp reagerer forskjellig på mat, oppfordrer vi deg til å teste glukose og ketoner før og etter måltider. Lær mer om testing for bio-individualitet her.

Foretrekker du å skreddersy din egen matplan? Vi har det alternativet for deg også! Velg hvert måltid fra vårt enorme bibliotek med oppskrifter hvor du kan filtrere eller søke etter favorittmaten din.

makroer

For en enkel forståelse av hver dags makroer, kan du se tallene deres etter individuell oppskriftsservering eller som en samling av hele dagens måltider.

Hvis du ikke er sikker på hva dine optimale makroer er, kan du beregne dem her.

Rester

Måltidsplanene våre er laget for å utnytte rester, slik at du ikke trenger å lage tre måltider om dagen.

Doble eller tredoble oppskriftene hvis du lager mat til familien din, eller frys ned rester for raske fremtidige måltider!

Handlelister

Se gjennom listen over ingredienser du trenger til det ukentlige måltidet og velg kun de ingrediensene du ikke allerede har hjemme. Deretter kan du enkelt lage en handleliste som kun inneholder det du faktisk trenger å kjøpe.

Skriv ut eller send deg selv en e-post med din tilpassede handleliste.

Min Mojomakroer

Beregn makroene dine nå

karbohydraterProteinfett
2072121
GramsGramsGrams
BEREGN MAKRENE DINE NÅ
cta-booklet

Ikke på vår adresseliste?
Registrer deg og få 5 fantastiske franske oppskrifter! Oui s'il vous plaît!

Hos Keto-Mojo tror vi på å dele - dele viktige keto-samfunnsnyheter, vitenskap og studier, gode keto-oppskrifter, produkter vi elsker og profiler av mennesker som inspirerer oss.

Bli med i fellesskapet vårt nå og bli forelsket i 5 nye franske oppskrifter!

Show Buttons
Hide Buttons
X