Be om et møte
Be om et møte

Keto Mojo-appen

De Keto-Mojo-appen kobles til via Bluetooth og synkroniserer alle pasientdata fra Keto-Mojo-målere, inkludert glukoseavlesninger, ketonavlesninger og de resulterende GKI-tallene for glukose-ketonindeks. Appen har også filtrering, muligheten til å vise data etter datoperiode, merking (f.eks. Pre-post prandial, pre-post øvelse, etc.) og trendplott. Brukere kan også bruke appen for forsyningsadministrasjon og for å motta påminnelser om tilbakekjøp før de går tom for striper.

MyMojoHealth Cloud kobler data til mange plattformer

Hvordan få tilgang til pasientens avlesninger

MyMojoHelse

MyMojoHealth er en sikker, skybasert, HIPAA-kompatibel datalagringsløsning med servere i USA og Europa. Uten ekstra kostnad tillater MyMojoHealth leverandører som bruker en Healthcare Provider-konto, å gjennomgå pasientdata i sanntid, opprette egendefinerte pasientgrupper og sende e-postrapporter direkte fra appen eller MyMojoHealth-skrivebordet.

EMR

For maksimal brukervennlighet og effektivitet kan utøvere få tilgang til og gjennomgå pasientdata i EHR gjennom en sømløs integrasjon med MyMojoHealth-databasen. Keto-Mojo vil samarbeide med deg om å tilpasse rapporter og hyppigheten av rapportering.

Sjekk om din EPJ er koblet til.

For hjelp med en integrering av menneskerettighetsorganisasjoner, snakk med en Keto-Mojo-representant.

Appintegrasjoner

Keto-Mojo vokser liste over appintegrasjoner for forbrukerhelse der pasienter kan spore glukose, ketoner og i noen tilfeller GKI sammen med andre helsemetoder.

CSV-nedlasting

Keto-Mojo Classic-appen lar pasienter generere, laste ned og dele enkle CSV-filer med leverandører. Selv om CSV-funksjonalitet ikke er så sofistikert eller praktisk som våre andre alternativer, er vi forpliktet til å gi pasienter og utøvere en rekke måter å bruke og dra nytte av dataene deres på.

Produktytelse og nøyaktighet:
Hva du trenger å vite som leverandør

FDA / ISO-sertifiseringer: Overgår standarder

Selv om ingen bærbar måler er like nøyaktig som en GCMS-laboratorietest, overstiger Keto-Mojo GK + -måleren FDA og de strengere ISO-standardene og gir mer representative målinger sammenlignet med andre konkurrerende produkter. Derfor eksperter stoler på Keto-Mojo meter og vi har æren av å tilby målere for kliniske studier ved UCSF, Cedars-Sinai, Stanford University, Duke University og andre anerkjente institusjoner.

Kontrollløsninger er standard

Keto-Mojo inkluderer glukose og keton kontrolløsninger i alle målesett, noe som betyr at hvis du eller pasientene dine mistenker at en måler gir en unøyaktig avlesning, kan du enkelt utføre en kontrolltest for å avgjøre om den ikke fungerer. Samtidig som menneskelig feil er den klart vanligste årsaken til unøyaktige testresultater, er alle produktene våre dekket av a livstidsgaranti og garanti.

HSA / FSA kvalifisert

I de fleste tilfeller kan pasienter bruke helsesparekontoer (HSA) eller fleksible utgiftskontoer (FSA) før skatt å kjøpe et Keto-Mojo Meter og teststrimler. Våre målere er også kvalifisert for dekning under planer som dekker glukosemålere og glukometre fordi de er kategorisert som FDA-godkjent medisinsk utstyr for klasse II for selvtesting av blodsukker og ketoner for type 1, type 2, svangerskaps- og pediatrisk diabetes.

CGM vs blodsukker-ketonovervåking

Kontinuerlig glukoseovervåking (CGM) -enheter eller -systemer er for tiden populære blant noen leverandører og pasienter, men har flere betydelige mangler sammenlignet med moderne glukose- og ketonmålere. Les mer

Ofte stilte spørsmål om glukose- og ketonovervåking

Regelmessig ketontesting er den eneste pålitelige måten å sikre at pasienter holder seg i ernæringskatose på lavkarbo- eller ketogen diett. Å opprettholde en tilstand av ketose er knyttet til forbedrede resultater når det gjelder kroppsvekt, blodsukker, insulinresistens og andre risikofaktorer. ² Ernæringsmessig ketose er en utmerket indikator på overholdelse, og er også forutsigende for langsiktig helsesuksess. Som en ekstra bonus fungerer regelmessig overvåking av ketonnivåer som et ekstra sikkerhetstiltak for pasienter med diabetes som kan være i fare for ketoacidose.

For å si det enkelt, blod keton måling er gullstandarden for ketontesting. Mens urinstrimler måler overflødig ketoner som skilles ut fra kroppen (acetoacetat) og ikke gir en nøyaktig avlesning av ketonnivåene, og pusteprøver måler aceton som er utsatt for svingende avlesninger basert på mange variabler, men ketonmålere i blodet gir en direkte og ekstremt nøyaktig måling av beta-hydroksybutyrat, det primære keton som brukes av kroppen som drivstoff i en tilstand av ernærings-ketose.

Bortsett fra den velkjente rollen som blodsukkertesting spiller i håndteringen av diabetes, er glukosetesting også svært verdifull for alle som følger ketogen diett, uansett om de har diabetes eller ikke. Glukosetesting gjør det mulig å sammenligne blodsukkerresponsen før og etter måltidet feilsøke skjulte kilder til karbohydrater og utløse matvarer som kan forstyrre ernæringsketose. Det muliggjør også beregning av Glukoseketonindeks (GKI) for terapeutisk ketose (en beregning Keto-Mojo-appen gir automatisk for hver lesing).

Hos Keto-Mojo har vi funnet ut at hyppigere tester tidlig er den beste måten å sikre suksess for pasienter som er nye i ketogen diett. Utfører to eller tre glukose- og ketontester per dag tar mindre enn fem minutter totalt, hjelper til med å bygge sunne vaner, og gir ekstremt detaljert informasjon om faste, dagtid og postprandial nivåer av glukose og ketoner, samt muligheten til å nøyaktig beregne glukose-ketonindeksen (GKI) og vurdere trender over tid .

De viktigste tider for de fleste pasienter å oppnå daglig glukose- og ketonavlesning er en fastelesning ved våkne, målinger tatt før og etter måltider for å bestemme effekten av spesifikk mat på glukose- og ketonnivåene etter måltidet, og avlesninger tatt to til tre timer før de spiser for å forstå baseline glukose og ketonnivå i løpet av dagen. De Keto-Mojo GK + meter tilbyr funksjoner som testpåminnelsesalarmer og markører før og etter måltidet for å hjelpe pasienter med å huske å teste med jevne mellomrom og sikre at testresultatene er relevante for pasientenes helsemål.

Keto-Mojo-appen lagrer ubegrensede målinger og har også sikkerhetskopiering av data som synkroniseres med MyMojoHealth sikker skylagring, slik at pasienter kan bruke flere enheter og dele data med leverandører. Brukere har også muligheten til å lage lokale datasikkerhetskopier fra enhetene sine, samt generere eksporterbare CSV-filer (kommaadskilt verdi).

THE EXPERTS TRUST KETO-MOJO!

Keto-Mojo-måleren og teststrimlene bruker den mest avanserte teknologien innen in vitro-glukose- og ketontesting. Vi tar helsevesenet på alvor, og det er grunnen til at måleren vår overgår alle FDA-standarder for nøyaktighet og de mer krevende internasjonale ISO-standardene. Vi står bak måleren vår med livstidsgaranti! Forskere, sykehus, klinikker, leger og annet helsepersonell gjør Keto-Mojo til deres glukose- og ketonmåler. Bli med i fellesskapet!

LEARN ABOUT THE MOST RECENT RESEARCH ON METABOLIC HEALTH

Research on the ketogenic diet for the treatment of a broad range of health conditions has been growing and Keto-Mojo has been closely following these studies and clinical trials. We now report on these findings in our section of the website called RESEARCH where we provide a short summary of the research and links to the published study or article. We encourage you to learn more about the science of nutritional ketosis and the many promising outcomes for improving metabolic health and all the conditions associated with it.

Vi gir styrke

Vi har et ordtak: Jo mer du måler, jo mer vet du. Keto-Mojo GK + -måleren gir deg og dine pasienter kritisk kunnskap til å ringe i ketosetilstand med bransjeledende teknologi. Å måle både glukose og ketoner gir pasientene større innsikt i kostholdsvalgene og hvilke matvarer som kan påvirke resultatene negativt.

Vi utdanner

Keto-Mojo tilbyr helsepersonell og deres pasienter så mye mer enn bare en meter og teststrimler. Vi gir den viktige informasjonen pasientene trenger for å lykkes på lang sikt med lavkarbokoncentrasjonen eller ketogent program: fra grunnleggende om keto og grunnleggende testing for å støtte materialer for hvert trinn av den ketogene reisen. Det er hundrevis av GRATIS helseartikler, nyttige videoer, og deilige lavkarbo oppskrifter på nettstedet vårt, alt skrevet av eksperter, støttet av den nyeste forskningen, og faktasjekket av erfarne medisinske fagpersoner.

Vi oppfordrer

Vi har gjort det utrolig enkelt for pasienter å dele dataene sine med helsepersonell med våre gratis smarttelefon-app, slik at du kan gi dem tilbakemelding og oppmuntring i sanntid de trenger for å lykkes. Appen beregner automatisk Glukoseketonindeks (GKI) og gir grafer, trender og filtre. Personvern garanteres via den krypterte, HIPAA-kompatible MyMojoHealth-skyforbindelsen til dine EHR- eller API-partnere. Data kan også lastes ned til en enkel CSV-fil og deles direkte mellom pasienter og leverandører eller teammedlemmer.

Bli med på å transformere pasientenes liv til det bedre

Vi tilbyr en rekke måter å samarbeide med Keto-Mojo for å få blodsukker- og ketonovervåkningssett i hendene på pasientene dine.

cta-booklet

Ikke på vår adresseliste?
Registrer deg og få 5 fantastiske franske oppskrifter! Oui s'il vous plaît!

Hos Keto-Mojo tror vi på å dele - dele viktige keto-samfunnsnyheter, vitenskap og studier, gode keto-oppskrifter, produkter vi elsker og profiler av mennesker som inspirerer oss.

Bli med i fellesskapet vårt nå og bli forelsket i 5 nye franske oppskrifter!

Show Buttons
Hide Buttons
X