Bli med på å transformere pasientenes liv til det bedre.

Vi tilbyr en rekke måter å samarbeide med Keto-Mojo for å få blodsukker- og ketonovervåkningssett i hendene på pasientene dine.

Be om et møte

Bruke Keto-Mojo i praksis - Hva du trenger å vite

 • Glukose- og ketonmålere er ikke godkjent for flere pasienter og fraskrives ikke CLIA, så pasientene må eie sin egen måler.
 • Våre partnere har muligheten til å selge Keto-Mojo meter engros eller bli tilknyttet (som gir pasienter 15%-rabatt når de bruker koden din og kjøper direkte fra Keto-Mojo). Noen partnere kjøper også målere å gi til pasienter som en del av en helsepersonellplan.
 • Hvis du ikke er sikker på hvilket alternativ som passer for din praksis, rute en gratis konsultasjon med en Keto-Mojo-representant i dag.

Navigere i CPT-koder for å hjelpe deg med å trives

 • Trinn 1: Pasienten mottar enhet (CPT 99454)

  Du kan bruke ekstern pasientovervåking (RPM) som leverer CPT-kode: 99454 for å fakturere når pasienten mottar en RPM-enhet.

 • Trinn 2: HCP viser pasienten hvordan du bruker enheten (CPT 99453)

  Når pasientene eier målerne, kan helsepersonell vise dem hvordan de bruker måleren under et kontor- eller fjernbesøk (faktureres under RPM-utdanning CPT-kode: 99453).

 • Trinn 3: Samle inn, evaluer og tolk pasientdata (CPT 99091)

  HCP bruker minimum 30 minutter på å samle inn og tolke data som er lagret digitalt og/eller overført av pasienten/pleieren.

 • Trinn 4: Gjennomgå data med pasient (CPT 99457)

  Fra det tidspunktet kan du gjennomgå pasientdata eksternt ved hjelp av MyMojoHealth-utøverkontoen, med vårt alternativ for integrering av EHR, via integrering med den proprietære appen din ved hjelp av API eller SDK, eller pasienten kan velge å gi deg en CSV-fil for gjennomgang. Du kan fakturere RPM-data gjennomgang ved hjelp av CPT-kode 99457 (20 minutters tidsovervåking, inkludert interaktiv kommunikasjon via telefon, tekst eller e-post).

 • Valgfritt: Utvid gjennomgang med pasient (CPT 99458)

  Du kan fakturere RPM-datagranskning ved hjelp av CPT-kode 99458 (utvidet datagranskning, rapportert når ytterligere 20 minutter med interaktiv kommunikasjon blir gitt til pasient / omsorgsperson og faktureres i forbindelse med CPT-kode 99457).

Rekvisita

Rapportert når pasienten mottar en RPM-enhet for overvåking for hver 30-dagers periode.

Kode 99454: Fjernovervåking av fysiologiske parametere (f.eks. Vekt, blodtrykk, pulsoksimetri, luftveisstrømningshastighet, glukose), initial; enhet (er) forsyning med daglig opptak eller programmert overføring av varsel (er), hver 30. dag.

utdanning

Ombord en ny pasient i et RPM-program, utstyrsoppsett og pasientopplæring på utstyret.

Kode 99453: Fjernovervåkning av fysiologiske parametere (f.eks. Vekt, blodtrykk, pulsoksimetri, luftveisstrømningshastighet, glukose), En gangs første oppsett og pasientopplæring ved bruk av utstyr.

Samle, evaluere og tolke pasientdata

Rapporteres når en kvalifisert helsepersonell bruker minst 30 minutter på å samle inn, evaluere og tolke dataene.

Kode 99091: Innsamling og tolkning av fysiologiske data digitalt lagret og/eller overført av pasienten/omsorgspersonen til legen eller annet kvalifisert helsepersonell, som krever minimum 30 minutters tid hver 30. dag.

Datagjennomgang med pasient

Rapportert når en kvalifisert helsepersonell bruker 20 minutter med tidskontroll, inkludert interaktiv kommunikasjon via telefon, tekst eller e-post.

Kode 99457: Ekstern fysiologisk overvåking av behandlingstjenester, 20 minutter eller mer av klinisk personale / lege / annen kvalifisert helsepersonell tid i en kalendermåned som krever interaktiv kommunikasjon med pasienten / omsorgspersonen i løpet av måneden.

Utvidet datagjennomgang med pasient

Rapporteres når ytterligere 20 minutter med interaktiv kommunikasjon gis til pasienten / omsorgspersonen og faktureres i forbindelse med CPT-kode 99457.

Kode 99458: Ekstern fysiologisk overvåking av behandlingstjenester, klinisk personale / lege / annen kvalifisert helsepersonell tid i en kalendermåned som krever interaktiv kommunikasjon med pasienten / omsorgspersonen i løpet av måneden; ytterligere 20 minutter.

Møt supportteamet ditt

Rita

Forretningsutviklingssjef

Genevieve

Medical Relations Manager

Samantha

Client Relations Manager

Jessica

Klinisk pedagog

Vil du skrive for oss?

Har du en bakgrunn som inkluderer erfaring og ekspertise i bruk av glukose- og ketontesting eller ketogen diett for å forbedre helse og velvære? Er du en vitenskapsforfatter, en lege eller en diettist som vil publisere en artikkel på nettstedet vårt?

Send inn det opprinnelige innholdet, spørringene dine eller plasseringene ved hjelp av skjemaet nedenfor. Vi kommer tilbake til deg innen 15 virkedager med et varsel om aksept, avvisning eller forespørsel om endringer. Husk å sjekke søppelpostmappen din og sende den inn hvis du ikke har hørt noe innen 15 virkedager.

Innholdet må være eksklusivt for Keto-Mojo.com og kan ikke vises på noen annen blogg, nyhetsside eller et annet nettsted i fortiden, nåtiden eller fremtiden. Vi kan gi deg tillatelse til å publisere innholdet på ditt personlige nettsted fra sak til sak. Full skrivekreditt vil bli gitt i artikkelen.

Aksept av skriftlig innhold er helt etter skjønn fra Keto-Check LLC og vil bli bestemt ut fra kvaliteten, originaliteten, relevansen, nøyaktigheten og lengden på innholdet. For å øke sjansene for at vi godtar innholdet ditt, vennligst bruk fagfellevurderte referanser og sitater etter behov for å gi bevis eller støttekrav. Vi anbefaler å se gjennom eksisterende helseartikler på nettstedet vårt for å få en ide om standarder og format.

Vi forbeholder oss retten til å gjøre rimelige endringer eller endringer i arbeidet før eller etter publisering for grammatikk, tegnsetting, tittel, søkemotoroptimalisering og andre hensyn. Vi forbeholder oss retten til å bruke eller gjenbruke skrivingen eller ideene i den til ethvert forretningsformål, og gir rimelig tilskrivning der det er mulig.

  Fyll ut informasjonen nedenfor.


  cta-booklet

  Ikke på vår adresseliste?
  Registrer deg og få 5 fantastiske franske oppskrifter! Oui s'il vous plaît!

  Hos Keto-Mojo tror vi på å dele - dele viktige keto-samfunnsnyheter, vitenskap og studier, gode keto-oppskrifter, produkter vi elsker og profiler av mennesker som inspirerer oss.

  Bli med i fellesskapet vårt nå og bli forelsket i 5 nye franske oppskrifter!

  Show Buttons
  Hide Buttons
  X