Keto-Mojo MyMojoHealth-appen er tilgjengelig gratis på Apple Store og Google Play Store og fungerer på de fleste mobile enheter.

Komme i gang med appen og integrasjonene

Å pare måleren med appen er enkel og rask ved hjelp av Bluetooth, og lar deg sikkerhetskopiere, lagre og dele avlesningene dine med helsepersonell. Appen beregner automatisk glukose-ketonindeksen din (GKI), og du kan også tilpasset sorteringsdata, se grafer og trender, se gjennom tidligere resultater, laste ned resultatene dine i CSV-filformat eller dele avlesningene dine med helsepersonell.

Trinn 1

Finn instruksjoner for paring av måleren og mobilenheten her og her.

Steg 2

Registrer deg for MyMojoHealth cloud connect på appen for ubegrenset sikker datalagring.

Trinn 3

Utforsk noen av appintegrasjonene som Apple Health, Carb Manager og Cronometer.

Trinn 4

Din helsepersonell kan sende deg tilleggsinstruksjoner for å koble MyMojoHealth-kontoen din til deres private elektroniske helsepostplattform.

Viktige ressurser for å komme i gang med ketogen diett

Forstå Keto dietten i 6 enkle trinn

Steg

1

Test, ikke gjett

I motsetning til mange dietter er det ingen mellomgrunn med ketogen diett. Du er enten i ketose ... eller ikke! Den største determinanten for ketose er hvor mange karbohydrater du spiser hver dag, som kan variere fra person til person. Heldigvis tar testing gjetningene ut av prosessen.

Steg

2

Kjenn dine makroer og grunnleggende om Keto

Protein, karbohydrater og fett utgjør makronæringsstoffene dine, eller kort sagt makroer, og er de grunnleggende byggesteinene i kostholdet ditt. Den største forskjellen mellom ketogen diett og andre dietter er at den inneholder svært få karbohydrater, noe som gjør at kroppen din kan øke fettforbrenningen og oppnå en tilstand av ernærings-ketose.

I de fleste tilfeller er det rette makroforholdet som starter på keto, rundt 20% kalorier fra protein, 5% eller færre kalorier fra karbohydrater, og minst 75% kalorier fra sunne fettstoffer. Men mål og andre individuelle forskjeller kan noen ganger påvirke det totale kalori- og proteinbehovet ditt, så det er verdt å eksperimentere for å finne det som fungerer best for kroppen din.

Når du går over til ketose, kan du oppleve bivirkninger, nesten alltid på kort sikt. Men du kan lære måter å unngå dem på.

Steg

3

Vurder intermitterende faste

Intermitterende faste (IF) kan forbedre resultatene og akselerere fremgangen din, men det er ikke for alle. Snakk med legen din eller helsepersonell før du prøver å faste hvis du har en medisinsk tilstand, tar reseptbelagte medisiner eller på annen måte er usikker på om faste kan være en god idé i din situasjon.

Steg

4

Keto-vennlig mat og oppskrifter

Å vite hva du skal spise er avgjørende for å holde deg i ketose samtidig som du kan nyte et deilig utvalg av mat. Å rydde ut pantryet ditt med høykarbo og bearbeidet mat og erstatte dem med lavkarbo og fullmat vil hjelpe deg å nå målene dine raskere. Her veileder vi deg om hva du bør ha i pantryet ditt og hva som er gode erstatninger for kjente, men høykarbomatvarer. Når du har ingrediensene du trenger, gå til vår oppskrifter delen og velg blant hundrevis av deilige, keto-vennlige måltider, snacks og desserter. Du vil oppdage at du ikke bare kan spise godt, men du kan spise et utrolig utvalg av matvarer!

Steg

5

Legg øvelse til blandingen

Selv om det ketogene dietten er svært effektivt for fett tap og velvære, er regelmessig trening fortsatt ekstremt viktig for å få mest mulig utbytte og best langsiktige resultater av din lavkarbo livsstil. For alle som er nye i keto, er det å innlemme fysisk aktivitet tidlig en utmerket måte å øke ketonproduksjonen og oppnå ketose raskere. For de beste resultatene, prøv en kombinasjon av styrke (motstand) og utholdenhet eller aerob trening.

Steg

6

Lær mer om Keto og helsemessige forhold

Det ketogene dietten er eksepsjonelt effektivt for alle, men har også unike terapeutiske fordeler når det gjelder vekttap og behandling av medisinske tilstander som spenner fra diabetes og hjerte- og karsykdommer til nevrologiske problemer og kreft.

Bla gjennom matrisen nedenfor for å oppdage hvordan en lavkarbo-livsstil kan være nøkkelen til å oppnå bedre medisinske resultater og høyere livskvalitet.

cta-booklet

Ikke på vår adresseliste?
Registrer deg og få 5 fantastiske franske oppskrifter! Oui s'il vous plaît!

Hos Keto-Mojo tror vi på å dele - dele viktige keto-samfunnsnyheter, vitenskap og studier, gode keto-oppskrifter, produkter vi elsker og profiler av mennesker som inspirerer oss.

Bli med i fellesskapet vårt nå og bli forelsket i 5 nye franske oppskrifter!

Show Buttons
Hide Buttons
X