EN Helsesparekonto (HSA) er som en personlig sparekonto, men den kan bare brukes til kvalifiserte helseutgifter. For å være kvalifisert, må du være registrert i en High-Ductuctible Health Plan (HDHP). Midlene som er bidratt til en HSA-konto blir satt inn før skatt og ikke underlagt føderal inntektsskatt.

EN Fleksibel utgifter konto (FSA) er en annen type konto før skatt som brukes til å betale visse helseomsorgskostnader utenom lommen. Kontoen må settes opp av arbeidsgiveren din, og arbeidsgiveren avgjør om midlene går ut på slutten av året eller ruller over til neste år.

Ja, i de fleste tilfeller Du kan bruke HSA- eller FSA-kontoen din til å kjøpe en Keto-Mojo-måler og teststrimler.

Hvis planen din dekker glukosemålere eller glukometre, bør Keto-Mojo-måleren og stripene også være kvalifisert for dekning fordi det er en FDA-godkjent medisinsk utstyr i klasse II for selvtesting av blodsukker og ketoner for type 1, type 2, svangerskapsdiabetes og pediatrisk diabetes.

Du trenger ikke resept for å kjøpe våre produkter, men i noen tilfeller kan leverandøren av HSA eller FSA kreve en detaljert faktura for refusjon. I så fall kan vi gi deg en, så lenge du kjøpte måleren eller stripene våre på nettstedet vårt www.keto-mojo.com.

Du kan også kjøpe din Keto-Mojo-måler ved hjelp av en annen betalingsmetode og få tilbakebetalt av fordeladministratoren på et senere tidspunkt.

Hvis du har spørsmål, vennligst kontakt vårt kundesupport via e-post på support@keto-mojo.com eller via telefon på (800) 513-1965 (mandag-fredag fra 08.00 til 16.00 PST)

Keto-Mojo GK+ Meter

Bruk HSA / FSA og handle våre toppprodukter nå!

GK + blodsukkermåler - ketonpakke

GK+ Promo Bundle

GK + blodsukker og ketonmåler - grunnleggende startpakke

GK+ Meter Kit

GK + COMBO teststrimler (60 glukose og 60 keton)

GK+ Combo Strips
cta-booklet

Ikke på vår adresseliste?
Registrer deg og få 5 fantastiske franske oppskrifter! Oui s'il vous plaît!

Hos Keto-Mojo tror vi på å dele - dele viktige keto-samfunnsnyheter, vitenskap og studier, gode keto-oppskrifter, produkter vi elsker og profiler av mennesker som inspirerer oss.

Bli med i fellesskapet vårt nå og bli forelsket i 5 nye franske oppskrifter!

Show Buttons
Hide Buttons
X