Keto-Mojo & #8211; mer enn en meter - det er en livsstil.

For oss startet den livsstilen tilbake i 2015.

 

Hver reise til optimal helse begynner et sted. Mine begynte da jeg lå på en solseng i Mexico og innså at jeg kunne balansere en flaske øl på den utstående magen. Etter å ha ballonert til over 207 kg, følte jeg meg konstant trøtt, var på antidepressiva og hadde nesten alle markørene for metabolsk syndrom. Jeg hadde mistet mojoen min helt.

Etter mye research ble det tydelig at den ketogene livsstilen var en vei til målbar suksess. Min kone, Gemma, og jeg startet et lat, rent ketogent kosthold, og i løpet av seks måneder hadde jeg mistet 47 kg. Jeg kom av alle medisiner og følte til slutt at jeg skulle få mojoen min tilbake. Den ketogene livsstilen forandret livet mitt, så jeg ønsket å gi tilbake og hjelpe "være forandringen."

Målet vårt ble å gjøre den ketogene livsstilen tilgjengelig, tilgjengelig og hyggelig for de millioner av mennesker over hele verden som kunne dra nytte av den. Men å betale det frem var ikke lett. Måling av blodketoner var et viktig verktøy for å oppnå vår suksess med en keto-livsstil, men det var dyrt. Ketonstrimler ble produsert av noen få store aktører i bioteknologibransjen og solgte for $4-5 en stripe. Begrenset konkurranse betydde at prisene ville holde seg høye og utenfor rekkevidde for mange.

Dette var en bransje som måtte forstyrres. Etter mange måneder og utallige dører ble ordentlig lukket i ansiktet, fant jeg en produksjonspartner, og vi jobbet for å lage en FDA-godkjent måler og teststrimler som var mer nøyaktige og rimelige enn noen andre på markedet.

Vi lanserte Keto-Mojo høsten 2017, og tilbyr den første og eneste rimelige, nøyaktige blodketon- og glukosetestmåleren med livstidsgaranti og 0,99 ¢ teststrimler. Sidestepping av store farmasøytiske priser og murstein-og-mørteldistribusjon selges våre produkter direkte til deg, og tilbyr overlegen testnøyaktighet, uslåelige priser og kick-ass kundeservice.

Vi ble raskt omfavnet av påvirkere og lærere i det ketogene samfunnet. Da vi mistet huset vårt i brannene i Napa Valley i 2017, doblet vi oss og la alt vi hadde i Keto-Mojo ... inkludert livssparing og forsikringspenger.

Men målet vårt er ikke bare å selge meter. Det er for å gi informasjon, verktøy og forståelse som folk trenger for å gjøre endringene som gjør at de kan leve lengre, fyldigere og sunnere. Så i 2019 lanserte vi et nytt nettsted med store mengder ketoinformasjon, oppskrifter og videoer. Alt innholdet er gratis og fortsetter å vokse.

Vi fortsatte å tenke stort, og i 2020 lanserte vi en ny måler i Europa som beregner GKI, din glukoseketonindeks. Det er den første meteren i sitt slag. Samme år ga vi ut den nye GK + -måleren i USA med Bluetooth-funksjonalitet som synkroniseres med en HIPAA-kompatibel skyserver, slik at kundene enkelt kan spore avlesningene sine i flere formater på en smarttelefonapp og dele avlesningene sine med helsepersonell. Sammen med forbedret teknologi klarte vi å redusere kostnadene ved testing igjen, og redusere kostnaden for ketonstrimler med 20% eller 0,80 ¢ per stripe.

Underveis bygget vi et team av like lidenskapelige mennesker - et team som vil hjelpe oss med å bringe optimal helse til mennesker og planeten gjennom en ketogen livsstil. Vi tror Keto-Mojo kan bidra til å manifestere et sunnere menneske ved å endre måten vi handler og spiser på, noe som vil føre til endringer i helsepolitikken og til slutt påvirke oppdrettspraksis.

Forvent flere gode ting fra Keto-Mojo når vi jobber med keto-samfunn over hele verden!

Vi takker samfunnet som omfavnet oss så raskt og støttet utvidelsen vår til nye markeder og nye produkter. Vi vil at du skal vite at vi er her for å hjelpe deg med å sette mojo tilbake i livet ditt.

Keto på vennene mine,

Mister og savner Mojo
Aka Dorian & Gemma

cta-booklet

Ikke på vår adresseliste?
Registrer deg og få 5 fantastiske franske oppskrifter! Oui s'il vous plaît!

Hos Keto-Mojo tror vi på å dele - dele viktige keto-samfunnsnyheter, vitenskap og studier, gode keto-oppskrifter, produkter vi elsker og profiler av mennesker som inspirerer oss.

Bli med i fellesskapet vårt nå og bli forelsket i 5 nye franske oppskrifter!

Show Buttons
Hide Buttons
X