Jobbmuligheter

Trives du i et dynamisk, fartsfylt oppstartmiljø? Er du en organisert selvstarter som liker å jobbe selvstendig, men også som en del av et lite, kvikk team? Kan du enkelt sjonglere med mange prosjekter og ansvarsområder? Har du mojo? Hvis dette beskriver deg, kan du lese videre!

 

BEDRIFTSBAKGRUNN

Keto-Mojo er et uavhengig eid, Napa Valley-basert selskap som ble grunnlagt på prinsippet om å gjøre den ketogene livsstilen tilgjengelig, tilgjengelig og hyggelig for de millioner av mennesker som kan dra nytte av denne livsstilen. Vi gjør det ved å tilby verktøyene og informasjonen folk trenger for å følge et deilig berikende keto-kosthold. Bedriftsstiftere og gründere Dorian Greenow og hans kone Gemma Kochis opplevde personlig de utrolige helse- og vekttap-fordelene med det ketogene kostholdet og livsstilen, noe som inspirerte dem til å lage Keto-Mojo.

Selskapet lanserte høsten 2017 ved å tilby et viktig verktøy for å oppnå suksess med en ketogen livsstil - blodketon- og glukosetestesett som var rimeligere og nøyaktige enn noe annet på markedet, støttet av livstidsgaranti. Selskapet og våre metersett ble raskt omfavnet av påvirkere og lærere i det ketogene samfunnet, og salgsveksten har langt overgått alle prognoser. Og måleren er bare starten. Vi utvider tilbudene og ekspanderer internasjonalt. Å bli med i teamet vårt er en mulighet til å komme i første etasje i et spennende oppstartsfirma bestående av lidenskapelige og innovative teammedlemmer.

 

VESENTLIGE VERDIER

  • NÆRINGSFULL: Vi er en oppstart, og vi har alle mange hatter. Hva vi ikke vet, går vi og regner ut. Vi er kreative problemløsere.

 

  • SAMARBEID: Vi jobber kanskje ikke sammen på ett kontor hver dag, men vi jobber tett sammen for å nå våre mål. Gjensidig respekt, samarbeid og kommunikasjon er viktig.

 

  • MORO: Vi ser alvorlig på hva vi gjør, men vi tar ikke oss selv for alvorlig. Vi liker å ha det gøy og en god balanse mellom jobb og liv. Å leve en keto-livsstil er ikke et krav for alle stillinger, men det foretrekkes.

cta-booklet

Ikke på vår adresseliste?
Registrer deg og få 5 fantastiske franske oppskrifter! Oui s'il vous plaît!

Hos Keto-Mojo tror vi på å dele - dele viktige keto-samfunnsnyheter, vitenskap og studier, gode keto-oppskrifter, produkter vi elsker og profiler av mennesker som inspirerer oss.

Bli med i fellesskapet vårt nå og bli forelsket i 5 nye franske oppskrifter!

Show Buttons
Hide Buttons
X