SAMARBEIDSPARTNERE

Sammen kan vi gjøre en forskjell.

 

Velkommen til Keto-Mojo Affiliate Program. Med det felles målet om å oppnå bedre helseresultater, inviterer vi helsepersonell, påvirkere og coacher i det ketogene fellesskapet til å bruke produktene og verktøyene våre for å motivere følgere og bruke sanntidsdata for forbedret pasientovervåking og etterlevelse! Del fordelene med glukose- og ketontesting, mens du får henvisningsinntekt (for helsepersonell er henvisningsinntekt valgfritt).

SØKE OM

Klikk på knappen nedenfor og fyll ut det korte søknadsskjemaet. Som en generell guide godtar vi sosiale medier-tilknyttede selskaper med minst 5000 engasjerte følgere. Dette gjelder ikke helsepersonell. Når du er godkjent, vil du motta en unik tilknyttet lenke som du kan dele på din nettside, sosiale medier, blogg, webinarer, videoopplæringer, utdanningskurs, direkte med pasienter - eller som du velger!

Reklamere

For tilknyttede selskaper i sosiale medier:

Jo mer du promoterer, jo mer tjener du. Dra nytte av våre enkle koblingsverktøy og iøynefallende bannere. Følgerne dine vil sette pris på 15%-rabatten på Keto-Mojo-metersett som vi for øyeblikket kun tilbyr gjennom vårt tilknyttede program. Nå er det verdt å promotere!

For helsepersonell:

Dra nytte av vell av innhold og pedagogisk materiale på vår hjemmeside. Del disse med pasientene dine for å hjelpe dem med å nå sine mål.

KOMMISSJON / IKKE-KOMMISSJON VALG

Du kan tjene opptil 10%-provisjon på målerutstyr som selges via din tilknyttede lenke, eller velge et alternativ uten provisjon for helsepersonell, avhengig av retningslinjene for din praksis. Se kommisjonsdetaljer på søknadssiden ved å klikke på applikasjonen nedenfor.

Amerikanske tilknyttede selskaper

Vennligst søk her

Europeiske tilknyttede selskaper

Vennligst søk her

cta-booklet

Ikke på vår adresseliste?
Registrer deg og få 5 fantastiske franske oppskrifter! Oui s'il vous plaît!

Hos Keto-Mojo tror vi på å dele - dele viktige keto-samfunnsnyheter, vitenskap og studier, gode keto-oppskrifter, produkter vi elsker og profiler av mennesker som inspirerer oss.

Bli med i fellesskapet vårt nå og bli forelsket i 5 nye franske oppskrifter!

Show Buttons
Hide Buttons
X