Integrer det eksterne pasientovervåkingssystemet ditt med Keto-Mojo!

Remote Patient Monitoring (RPM) bruker digital teknologi for å samle ikke bare medisinske, men også andre former for helsedata, fra pasienter eller klienter. Dataene overføres deretter elektronisk til helsepersonell på forskjellige steder for vurdering og anbefalinger. Keto-Mojo GK + glukose- og ketonmåleren er en av disse teknologiene!

Å øke pasientkomforten ved å jobbe med individer der de bor, jobber eller leker, har en tendens til å øke nivået av pasientengasjement - noe som betyr at ekstern pasientovervåking kan bidra til å forbedre kvaliteten på pleien.

Pasienter blir stimulert til å forstå sin egen helse takket være effektiviteten til kvalitets RPM-systemer, og klinikere er i en bedre posisjon til å forstå og håndtere pasientenes helsesituasjoner. Med en konstant strøm av pålitelige data innen fingertuppene, har utøvere et tydeligere bilde av pasientenes generelle helse.

HOVEDFORDELER

Hjemmeovervåking gir helsepersonell et mer fullstendig bilde av pasientens helse.

• Denne verdifulle dataen hjelper til med å ta behandlingsbeslutninger, men nøyaktighet er det viktigste.

• Våre kliniske målere gir nøyaktige hjemmelesninger som helsepersonell stoler på.

• Under Medicare anerkjennes tiden og krefter du investerer i kronisk tilstandsstyring for verdien det gir.

Kontakt vår Keto-Mojo Medical Liaison for å lære mer og planlegge en gratis demo

Fyll ut skjemaet nedenfor
Gjeldende elektronisk helse-/overvåkingssystem (EPJ/EMR)*

UTVIKLERE

Få enkel tilgang til glukose-, keton- og GKI-testresultater fra hvilken som helst Keto-Mojo blodmåler ved å bruke vår API eller SDK.

API Developers
Wholesale

Grossist

Keto-Mojo er forpliktet til å jobbe med helsepersonell, trenere, trenere og påvirkere.

 Vår voksende liste over integrasjoner inkluderer:

Fjern pasientovervåkingskoder (RPM)

RPM-tjenester går ofte hånd i hånd med CCM-tjenester (Chronic Care Management). CCM-tjenester består i å etablere, implementere, revidere eller overvåke en omsorgsplan for en pasient med flere kroniske lidelser. Se nedenfor for spesifikke koder.

UTDANNING

 

Ombord en ny pasient i et RPM-program, oppsett av utstyr og pasientopplæring på utstyret.

CPT-kode 99453: Fjernovervåking av fysiologiske parametere (f.eks. Vekt, blodtrykk, pulsoksimetri, luftveisstrømningshastighet, glukose), engangs initial; oppsett og pasientopplæring om bruk av utstyr.

FORSYNINGER

 

Rapportert når pasienten mottar en RPM-enhet for overvåking for hver 30-dagers periode.

CPT-kode 99454: Fjernovervåking av fysiologiske parametere (f.eks. Vekt, blodtrykk, pulsoksimetri, luftveisstrømningshastighet, glukose), initial; enhet (er) forsyner med daglig opptak (er) eller programmert overføring (er), hver 30. dag

DATAANMELDELSE

 

Rapportert når en kvalifisert helsepersonell bruker 20 minutter med tidskontroll, inkludert interaktiv kommunikasjon via telefon, tekst eller e-post.

CPT-kode 99457: Ekstern fysiologisk overvåking av behandlingstjenester, 20 minutter eller mer av klinisk personale / lege / annen kvalifisert helsepersonell tid i en kalendermåned som krever interaktiv kommunikasjon med pasienten / omsorgspersonen i løpet av måneden.

UTVIDET DATAANMELDELSE

 

Rapporteres når ytterligere 20 minutter med interaktiv kommunikasjon gis til pasienten / omsorgspersonen og faktureres i forbindelse med CPT-kode 99457.

CPT-kode 99458: Ekstern fysiologisk overvåking av behandlingstjenester, klinisk personale / lege / annen kvalifisert helsepersonell tid i en kalendermåned som krever interaktiv kommunikasjon med pasienten / omsorgspersonen i løpet av måneden; ytterligere 20 minutter

Ansvarsfraskrivelse: Selv om testresultatene fra Keto-Mojo dobbeltovervåkingssystem ikke i seg selv ville oppfylle kravene for å bli fakturert som CCM-tjenester, kan Keto-Mojo-testresultatene bidra til den omsorgen en lege vil gi for å fakturere for disse tjenestene. .

Mer innhold fra Keto-Mojo

Keto-Mojo Telehealth medical patient

Telehealth er medisinens fremtid. Fjernomsorg for overvekt, diabetes og utover

What is TeleHealth

Hva er telehelse?

Telehealth Chart

Fungerer Telehealth?

Merk: Denne informasjonen er kun gitt for informasjonsformål og er ikke ment å være, og skal ikke tolkes som refusjon eller faktureringsråd. Helsepersonell er ansvarlig for å bestemme passende refusjonsregler, inkludert gjeldende CPT®-kodetildeling. Keto-Mojo garanterer ikke tredjepartsdekning eller betaling for Keto-Mojo-produkter eller gir godtgjørelse til kunder for krav som nektes av tredjepartsbetalere.

cta-booklet

Ikke på vår adresseliste?
Registrer deg og få 5 fantastiske franske oppskrifter! Oui s'il vous plaît!

Hos Keto-Mojo tror vi på å dele - dele viktige keto-samfunnsnyheter, vitenskap og studier, gode keto-oppskrifter, produkter vi elsker og profiler av mennesker som inspirerer oss.

Bli med i fellesskapet vårt nå og bli forelsket i 5 nye franske oppskrifter!

Show Buttons
Hide Buttons
X