Personvern

Sist oppdatert: 8. juni 2020

Keto-Mojo (heretter "Keto-Mojo" "vi", "vår" eller "oss") er forpliktet til å ivareta og håndtere din personlige informasjon på en ansvarlig og sikker måte.

Denne personvernerklæringen beskriver hvordan vi behandler din personlige informasjon når du bruker nettstedet vårt som ligger på https://keto-mojo.com/ og alle tjenester, verktøy, teknologi, produkter, funksjoner og mobilapper (sammen “Tjenestene”) levert, drevet eller eid av Keto-Mojo. Når vi samler inn, får tilgang til, bruker eller gjør noe med din personlige informasjon, "behandler" vi din personlige informasjon.

Les brukervilkårene våre før du går inn på tjenestene våre. Ved å godta bruksvilkårene, samtykker du i våre retningslinjer for personvern som beskrevet i denne policyen. Hvis du ikke kan gå med på denne policyen, vilkårene for bruk eller andre retningslinjer, vennligst ikke tilgang til eller bruk tjenestene våre.

Vi kan endre denne policyen når som helst, uten forhåndsvarsel, og endringer kan gjelde all personlig informasjon vi allerede har om deg, samt all ny personlig informasjon samlet inn etter at policyen er endret. Hvis vi gjør endringer, vil vi varsle deg ved å revidere datoen øverst i denne policyen. Vi vil gi deg avansert varsel hvis vi gjør vesentlige endringer i hvordan vi samler inn, bruker eller avslører din personlige informasjon eller som påvirker dine rettigheter i henhold til denne policyen. Hvis du fortsetter å få tilgang til eller bruke tjenestene våre etter å ha mottatt varselet om endringer, bekrefter du at du godtar den oppdaterte policyen.

I tillegg kan vi gi deg avsløringer i sanntid eller tilleggsinformasjon om praksis for håndtering av personlig informasjon for bestemte deler av tjenestene våre. Slike kunngjøringer kan supplere denne policyen eller gi deg flere valg om hvordan vi behandler din personlige informasjon.

Seksjon 1 - Informasjon vi samler inn gjennom din bruk av tjenestene

Personlig informasjon er all informasjon som identifiserer deg eller gjør deg identifiserbar. Vi samler inn forskjellige typer personlig informasjon når du får tilgang til eller bruker tjenestene våre, inkludert:

1. Informasjon du gir oss. I forbindelse med tjenestene kan vi be deg om å oppgi disse kategoriene med personlig informasjon:

  • Kontoinformasjon: Informasjon du gir om deg selv for å få tilgang til tjenestene våre, inkludert navn, e-postadresse, telefonnummer, postadresse og passord, slik at vi kan kommunisere med deg og gi deg tjenestene.
  • Selvrapportert informasjon: Personlig helseinformasjon du oppgir om deg selv, inkludert spørsmål om svar, demografi, livsstil, kosthold, vekttapmål eller andre data du sender inn mens du bruker tjenestene våre.
  • Betalingsinformasjon: Hvis og når du bestiller gjennom tjenestene våre, må du gi oss et kredittkort for betaling, inkludert faktureringsinformasjon som faktureringsadresse, telefonnummer og navn på betalingskortet. En tredjeparts tjenesteleverandør lagrer og behandler denne informasjonen sikkert og bare for å merke en bestilling gjennom våre tjenester.
  • Frivillig informasjon: Informasjon du gir oss frivillig ved å fylle ut webskjemaer, delta i avstemninger eller bidra til blogger, innlegg, kontakte kundeservice og andre medier utgjør frivillig informasjon.

2. Informasjon om bruk samles automatisk. Når du bruker tjenestene, samler vi automatisk informasjon om tjenestene du bruker og hvordan du bruker dem ("Bruksinformasjon"), som beskrevet nedenfor.

  • Tjenestedata: Vi samler inn informasjon om interaksjonene dine med tjenestene, for eksempel sidene eller annet innhold du ser, og andre handlinger du utfører mens du bruker tjenestene.
  • Loggdata: Vi samler automatisk logginformasjon når du bruker tjenestene. Dette kan omfatte din IP-adresse, tilgangstider, informasjon om maskinvare og programvare, enhetsinformasjon, informasjon om enhetshendelser (f.eks. Krasj, mislykket pålogging, nettlesertype), websiden du har sett på eller jobbet med før eller etter bruk av tjenestene, og annen relevant informasjon. Vi samler inn og overvåker disse dataene for å holde rede på sikkerheten og personvernet til kontoen din.
  • Informasjonskapsler og lignende sporingsteknologier: Vi kan bruke forskjellige sporingsteknologier for å samle inn og lagre informasjon om din bruk av våre tjenester. Vi bruker disse verktøyene for å sikre at du får en personlig opplevelse, for å gi deg visse funksjoner på tjenestene våre, for å holde kontoen din trygg og for å forbedre og optimalisere tjenestene våre. Vennligst se delen "Informasjonskapsler og lignende sporingsteknologier" nedenfor for mer informasjon.

3. Informasjon fra våre enheter. Hvis du kjøper noen av våre tester eller innsamlingsapparater for helseinformasjon, kan avlesningene og / eller resultatene automatisk overføres til oss, eller vi kan be deg rapportere om resultatene til oss på kontoen din eller gjennom et annet middel til sikker overføring.

4. Informasjon fra tredjepartFra tid til annen kan Keto-Mojo tillate deg å koble til eller overføre informasjonen din til eller fra en tredjeparts applikasjon eller tjeneste. Hvis du velger å delta, kan det hende vi samler inn personlig informasjon om deg fra tredjepart. Når personopplysningene er overført til Keto-Mojo fra en tredjepart, kan du be om at vi opphever eller fjerner informasjonen ved å kontakte support@keto-mojo.com.

Avsnitt 2 - Informasjonskapsler og annen sporingsteknologi

Keto-Mojo kan samle inn informasjon ved å bruke teknologier og metodologier, for eksempel koder, nettfyr eller andre lignende teknologier som muliggjør sporing når du blar gjennom tjenestene våre. Informasjonskapsler er små filer som brukes av mange nettsteder som ligger på datamaskinens harddisk og lagrer informasjon om din bruk av et bestemt nettsted.

Generelt bruker vi førsteparts- og tredjepartscookies for følgende formål: for å få tjenestene våre til å fungere skikkelig; å gi en sikker nettopplevelse under din bruk av våre tjenester; å samle passiv informasjon om din bruk av tjenestene våre; å måle hvordan du samhandler med våre markedsføringskampanjer; for å hjelpe oss med å forbedre tjenestene våre; og å huske dine preferanser for din bekvemmelighet. Gjennomgå din informasjonskapselinnstillinger.

Vi kan bruke følgende typer informasjonskapsler på tjenestene våre:

  • Strengt nødvendige informasjonskapsler - Disse informasjonskapslene er viktige fordi de gjør det mulig for deg å bruke tjenestene våre. For eksempel gir strengt nødvendige informasjonskapsler deg tilgang til sikre områder på tjenestene våre. Uten disse informasjonskapslene kan ikke noen tjenester leveres. Disse informasjonskapslene samler ikke informasjon om deg for markedsføringsformål. Denne kategorien av informasjonskapsler er viktig for at tjenestene våre skal fungere, og de kan ikke deaktiveres.
  • Funksjonelle informasjonskapsler - Vi bruker funksjonelle informasjonskapsler for å huske dine valg, slik at vi kan skreddersy tjenestene våre for å gi deg forbedrede funksjoner og personlig innhold. Disse informasjonskapslene kan for eksempel brukes til å huske navnet ditt eller preferansene dine på tjenestene våre. Vi bruker ikke funksjonelle informasjonskapsler for å målrette deg med markedsføring på nettet. Selv om disse informasjonskapslene kan deaktiveres, kan dette føre til mindre funksjonalitet når du bruker tjenestene våre.
  • Ytelses- eller analytiske informasjonskapsler - Disse informasjonskapslene samler passiv informasjon om hvordan du bruker tjenestene våre, inkludert nettsider du besøker og lenker du klikker på. Vi bruker informasjonen som samles inn av slike informasjonskapsler for å forbedre og optimalisere tjenestene våre. Vi bruker ikke disse informasjonskapslene for å målrette deg med markedsføring på nettet. Du kan deaktivere disse informasjonskapslene.

Dine valg

Nettleseren din kan gi deg muligheten til å nekte noen eller alle informasjonskapsler. Du kan også være i stand til å fjerne informasjonskapsler fra nettleseren din. Du kan utøve dine preferanser i forhold til informasjonskapsler som serveres på våre tjenester ved å ta trinnene som er beskrevet nedenfor:

  • Førstepartkaker. Du kan bruke nettleseren du ser på dette nettstedet for å aktivere, deaktivere eller slette informasjonskapsler. For å gjøre dette, følg instruksjonene fra nettleseren din (vanligvis plassert i innstillingene "Hjelp", "Verktøy" eller "Rediger"). Vær oppmerksom på at hvis du angir at nettleseren din skal deaktivere informasjonskapsler, kan det hende at du ikke har tilgang til sikre områder på nettstedet. Hvis du deaktiverer informasjonskapsler, kan det hende at andre deler av tjenestene ikke fungerer som de skal. Du kan finne mer informasjon om hvordan du endrer innstillingene for informasjonskapsler på nettleseren din på http://www.allaboutcookies.org.
  • Tredjeparts informasjonskapsler. For å velge bort tredjeparts annonseringsnettverk og lignende enheter som bruker annonsering av informasjonskapsler, gå til http://www.aboutads.info/choices. Når du har klikket på lenken, kan du velge å velge bort denne reklamen fra alle deltakende reklamefirmaer eller bare reklame levert av spesifikke reklameenheter. For mer informasjon om tredjeparts annonseringsnettverk og lignende enheter som bruker disse teknologiene, se http://www.aboutads.info/consumers.

Vi kontrollerer ikke tredjeparts innsamling eller bruk av informasjonen din for å tjene interessebasert annonsering. Imidlertid kan disse tredjepartene gi deg måter å velge å ikke få informasjonen din samlet eller brukt på denne måten. I tillegg tilbyr de fleste nettlesere hjelpesider som angår innstillinger for informasjonskapsler. Mer informasjon finner du for følgende nettlesere her:

Ikke spor

Noen nettlesere, for eksempel Internet Explorer, Firefox og Safari, inkluderer muligheten til å overføre "Ikke spor" eller "DNT" -signaler. Siden ensartede standarder for “DNT” -signaler ikke er vedtatt, behandler eller svarer ikke våre nettsteder for øyeblikket “DNT” -signaler.

Avsnitt 3 - Hvordan vi bruker informasjonen din

Din personlige informasjon kan brukes til forskjellige formål, inkludert:

1. Å tilby våre tjenester. Når du får tilgang til eller bruker tjenestene våre, behandler vi viss personlig informasjon om deg for å kunne gi deg våre tjenester. Noen eksempler på hvordan vi behandler din personlige informasjon i våre tjenester inkluderer, men er ikke begrenset til:

 • For å koordinere og kommunisere om logistikk og sporing av testordren din,
 • Å betale for tjenestene, og
 • For å analysere eller forutsi visse egenskaper eller utfall i kontoen din.

Vi kan ikke gi deg våre tjenester uten slik behandling av din personlige informasjon.

2. Å kommunisere med deg. Når du registrerer deg for Tjenestene våre, vil du motta Tjeneste-relaterte kommunikasjoner. Våre tjenesterelaterte kommunikasjoner er transaksjonsmeldinger om kontoen din, faktureringsinformasjon, dine resultater, undersøkelser, support, kundeservice, forskning du kan være interessert i eller deltar i, endringer i retningslinjene eller andre servicerelaterte varsler. Vi kan også bruke din personlige informasjon til markedsføring, salgsfremmende eller konkurranserelatert kommunikasjon og initiativ. Du kan administrere e-postinnstillingene dine og velge bort visse kommunikasjoner. Imidlertid er service-relatert kommunikasjon nødvendig for at vi skal kunne fortsette å tilby våre tjenester til deg.

3. Å håndheve våre vilkår, avtaler eller retningslinjer. For å opprettholde et trygt, sikkert og pålitelig miljø for deg når du bruker tjenestene, bruker vi din personlige informasjon for å sikre at våre vilkår, retningslinjer og avtaler med deg og tredjeparter blir håndhevet. Vi overvåker, undersøker, forhindrer og avbøter mistanke om eller faktisk forbudte aktiviteter på våre tjenester aktivt. Vi er pålagt å behandle din personlige informasjon for dette formålet for å tilby våre tjenester.

4. For produktforskning og utvikling. Vi ønsker å sikre at våre tjenester kontinuerlig forbedres og utvides, slik at vi oppfyller og overgår dine behov og forventninger. For å gjøre det, kan vi behandle din personlige informasjon for å forbedre, optimalisere eller utvide våre tjenester eller funksjoner i våre tjenester. Vi gjør det ved å behandle informasjon om din bruk av tjenestene, all informasjon du gir oss, og ved å måle, spore og analysere trender og bruk i forbindelse med din bruk eller ytelsen til våre tjenester. Vi tar ytterligere sikkerhetstiltak når vi behandler din personlige informasjon til slike formål, for eksempel ved å avidentifisere (eller "pseudonymisere") din personlige informasjon og begrense tilgangen til slike data. Uten å behandle informasjonen din for slike formål, kan det hende at vi ikke kan sikre din fortsatte tilfredshet når du bruker tjenestene våre.

5. For vitenskapelig forskning og støtte for klinisk utprøving. Keto-Mojo kan bruke din avidentifiserte eller pseudonymiserte personopplysningsoppførsel, enten uavhengig, i samarbeid med tredjeparter, eller sponset av en tredjepart, vitenskapelig forskning som tar sikte på å skape generaliserbar kunnskap. Forskning kan til slutt publiseres i en fagfellevurdert tidsskrift eller kommersialiseres enten av Keto-Mojo eller en tredjepart, men vil ikke inkludere ditt navn eller annen kontoinformasjon. I tillegg kan Keto-Mojo-tjenestene, inkludert våre enheter, brukes til å støtte kliniske studier. Informasjon samlet inn gjennom tjenestene våre som del av en klinisk utprøving kan brukes av Keto-Mojo til et av de ovennevnte formål, eller ethvert formål som er tillatt i henhold til gjeldende lov.

 

6. Å overholde gjeldende lover. Vi kan være pålagt å behandle din personlige informasjon i henhold til visse lover og forskrifter, for eksempel skatteregler. Vi vil også behandle all informasjon til lovhåndteringsbyråer eller andre hvis det kreves for å gjøre det ved lov eller i god tro om at slik bevaring eller avsløring er rimelig nødvendig for å: (a) overholde juridisk eller forskriftsmessig prosess (for eksempel en rettsprosess, rettskjennelse, eller myndighetsutredning) eller forpliktelser som vi kan skyldes i henhold til etiske og andre profesjonelle regler, lover og forskrifter; (b) håndheve Keto-Mojo Servicevilkår og andre retningslinjer; (c) svare på påstander om at noe innhold krenker tredjeparts rettigheter; eller (d) beskytte rettighetene, eiendommen eller den personlige sikkerheten til Keto-Mojo, dets ansatte, dets brukere, sine kunder og publikum. Vi kan ikke tilby tjenestene til deg uten slik behandling.

Avsnitt 4 - Hvordan vi deler informasjonen din

Vi kan dele din personlige informasjon som følger:

1. Tjenesteleverandører fra tredjepart. Vi kan bruke tredjeparter til å utføre visse tjenester på våre vegne i forbindelse med tjenestene som:

  • å behandle og lagre data, inkludert din personlige informasjon;
  • å spore, analysere og endre våre tjenester;
  • for markedsføring, reklame og distribusjon;
  • for å hjelpe oss med å gi deg kundesupport; og
  • for å støtte vår IT- og sikkerhetsinnsats.

2. Nettbutikk. Shopify, Inc. er vert for den elektroniske e-handelsplattformen som lar oss selge våre produkter og tjenester til deg. Personlig informasjon lagres av Shopifys datalagring, databaser og den generelle Shopify-applikasjonen. De lagrer dataene dine på en sikker server bak en brannmur.

Hvis du velger en direkte betalingsport for å fullføre kjøpet, lagrer Shopify kredittkortdataene dine. Det er kryptert gjennom Payment Card Industry Data Security Standard (PCI-DSS). Dine kjøpstransaksjonsdata lagres bare så lenge det er nødvendig for å fullføre kjøpstransaksjonen. Etter at dette er fullført, blir informasjonen om kjøpstransaksjonen slettet.

Alle gatewayer for direkte betaling overholder standardene satt av PCI-DSS som administreres av PCI Security Standards Council, som er en felles innsats av merker som Visa, Mastercard, American Express og Discover.

PCI-DSS-krav er med på å sikre sikker håndtering av kredittkortinformasjon av butikken vår og dens tjenesteleverandører. For mer innsikt, kan det være lurt å lese Shopifys Vilkår for bruk  eller Personvernerklæring.

3. Google Analytics. Google Analytics er som en leverandør av analytiske tjenester. Lær mer om hvordan Google samler inn og bruker data her. For å velge bort Google Analytics-annonseringsfunksjoner, bruk Google-annonseinnstillinger. For å velge bort Google Analytics helt, bruk denne lenken.

Tredjepartene vi jobber med har ikke tillatelse til å bruke informasjonen vi deler med dem utover det som er nødvendig for å hjelpe oss. Vi inngår avtaler med tredjeparter for å sikre at de bruker tilstrekkelige sikkerhetstiltak når vi behandler din personlige informasjon i samsvar med denne policyen.

Imidlertid har visse tredjeparts tjenesteleverandører, for eksempel betaling gateways og andre betalingstransaksjonsprosessorer, sine egne personvernregler med hensyn til informasjonen vi er pålagt å gi dem for kjøpsrelaterte transaksjoner.

For disse leverandørene anbefaler vi at du leser personvernreglene deres slik at du kan forstå måten din personlige informasjon blir behandlet av disse leverandørene på. Husk spesielt at visse leverandører kan være lokalisert i eller ha fasiliteter som ligger i en annen jurisdiksjon enn enten du eller oss. Hvis du velger å fortsette med en transaksjon som involverer tjenestene til en tredjepartstjenesteleverandør, kan informasjonen din bli underlagt lovene i jurisdiksjonen (e) der tjenesteleverandøren eller dens fasiliteter er lokalisert.

4. Fusjon, konkurs eller omorganisering av selskaper. Vi kan røpe og overføre din personlige informasjon til en påfølgende eier, medeier eller operatør av Keto-Mojo eller Tjenestene, eller i forbindelse med en fusjon, konsolidering, restrukturering, salg av vesentlig alle våre interesser og / eller eiendeler (dvs. en konkursprosedyre), eller annen virksomhetsendring. Vi vil varsle deg om valg du måtte ha angående din personlige informasjon når vi driver med en fusjon, konkurs eller omorganisering av selskaper.

5. Juridiske plikter og sikkerhet. Vi kan dele din personlige informasjon hvis det er rimelig nødvendig å:

  • Overhold en gyldig juridisk prosess (f.eks stevning, tegningsretter, rettskjennelser osv.);
  • Overholde forespørsler eller undersøkelser fra offentlige myndigheter;
  • Overhold gjeldende lover og forskrifter;
  • Håndheve eller anvende Keto-Mojo-policyene eller -policyene til våre forretningspartnere;
  • Beskytte tjenestenes sikkerhet eller integritet; eller
  • Beskytt rettighetene, eiendommen eller sikkerheten til Keto-Mojo, våre ansatte eller brukere, partnere og tilknyttede selskaper eller andre fysiske personer.

6. For ethvert annet formål, med ditt samtykke. Vi kan dele din personlige informasjon på dine vegne eller på forespørsel. Vi vil bare gjøre det med ditt spesifikke samtykke. Hvis du gir ditt samtykke til å dele informasjonen din, kan du når som helst trekke tilbake samtykket ditt. Å trekke tilbake ditt samtykke vil ikke angre eller reversere lovligheten av tidligere behandling, og i noen tilfeller kan det hende at personlig informasjon ikke blir hentet igjen når den er delt. Kontakt oss på support@keto-mojo.com hvis du vil trekke tilbake ditt samtykke.

Avsnitt 5 - Dine valg

1. Kontoen din. Du kan få tilgang til Keto-Mojo-kontoinformasjonen din ved å gå til "Din konto" -side. Du kan redigere kontoinformasjonen din om nødvendig, for eksempel e-postadresse, navn, telefonnummer og mer. Når du oppdaterer kontoinformasjonen din, kan det hende at vi oppbevarer en kopi av dine tidligere kontodetaljer for våre poster og for å forhindre svindel eller andre aktiviteter som bryter vilkårene, retningslinjene og avtalene våre. Imidlertid, hvis du ikke gir oss noen av dine personlige opplysninger, for eksempel navn eller e-post, vil vi ikke lenger kunne gi deg tilgang til tjenestene våre.

2. Selvrapportert og frivillig informasjon. Du kan velge å ikke gi oss noe av din personlige informasjon. For eksempel er du ikke pålagt å fullføre en undersøkelse vi sender til deg. I noen tilfeller kan det hende du kan redigere svarene dine til skjemaer, undersøkelser eller funksjoner du sender til oss. Hvis du ikke finner informasjonen du leter etter i kontoen din, kan du kontakte oss på support@keto-mojo.com med din forespørsel.

3. Kommunikasjonsinnstillinger. Hvis du ikke ønsker å motta e-post fra oss, må du justere kommunikasjonspreferansene dine eller klikke på avmeldingslenken i e-postmeldingen du har mottatt fra oss. Du vil ikke være i stand til å avslutte abonnementet på Tjenesterelatert kommunikasjon, da de er nødvendige for at vi skal kunne fortsette å tilby deg Tjenestene.

4. Sletting av konto. Når som helst kan du slette kontoen din eller slette appen vår fra din mobile enhet. Hvis du sletter appen vår, slettes ikke kontoen din eller den tilhørende personopplysningen. Hvis du ønsker å slette kontoen din fullstendig, kan du sende oss en e-post på support@keto-mojo.com. Vær oppmerksom på at Keto-Mojos sletting av din personlige informasjon er underlagt begrensninger, inkludert eventuelle gjeldende juridiske oppbevaringskrav.

Hvis du er lokalisert i Det europeiske økonomiske området, Storbritannia eller Sveits, kan du se avsnittet under "Varsel til personer i det europeiske økonomiske området, Storbritannia og Sveits" for informasjon om ytterligere valg og rettigheter til din personlige Informasjon.

Avsnitt 6 - Tjenester fra tredjepart

Du kan finne lenker til andre nettsteder, tredjepartsapplikasjoner og widgets på våre tjenester som vi ikke eier eller kontrollerer. Når du klikker på lenker i tjenesten vår, kan de lede deg bort fra nettstedet vårt. Vi er ikke ansvarlig for personvernpraksisene til andre nettsteder og oppfordrer deg til å lese personvernerklæringen deres. Når du forlater tjenesten vår eller er omdirigert til et tredjeparts nettsted eller søknad, er du ikke lenger underlagt denne personvernpolitikken eller nettstedets vilkår for bruk.

Avsnitt 7 - Sikkerhet

For å beskytte din personlige informasjon, tar vi rimelige forholdsregler og følger bransjestandardpraksis for å sikre at den ikke blir mistet, misbrukt, gitt tilgang, avslørt, endret eller ødelagt på feil måte.

Hvis du gir oss kredittkortinformasjonen din, blir informasjonen kryptert ved hjelp av sikker socketlagsteknologi (SSL) og lagret med AES-256-kryptering. Du bør være klar over at dessverre ikke noe system kan være 100% sikkert. Det vil alltid være en risiko for at din personlige informasjon blir kompromittert. Vi er også avhengige av at du skal holde kontoinformasjonen din sikker ved å holde passordet ditt konfidensielt og ta forholdsregler for å hindre andre i å få tilgang til kontoen din. Gi oss beskjed umiddelbart kl support@keto-mojo.com hvis du blir oppmerksom på uautorisert tilgang til eller bruk av kontoen din.

Avsnitt 8 - Barns personvern

Ved å bruke dette nettstedet, representerer du at du i det minste er majoritetsalder i din jurisdiksjon av bosted, eller at du er majoritetsalder i din jurisdiksjon av bosted og at du har gitt oss ditt samtykke til å tillate noen av dine mindre forsørgere å bruk dette nettstedet. Ta kontakt med oss hvis du mener at vi har samlet personlig informasjon om et barn uten samtykke fra deres foreldre eller foresatte, slik at vi kan iverksette tiltak for å forhindre slik tilgang og for å slette deres personlige informasjon fra våre tjenester.

Avsnitt 9 - Oppbevaring

Vi beholder generelt din personlige informasjon så lenge som nødvendig for å oppfylle formålene med innsamling eller for å overholde gjeldende lov. Ellers vil vi prøve å slette din personlige informasjon etter din forespørsel, eller når vi ikke lenger trenger den til de formålene den opprinnelig ble samlet inn. Vi vil ikke slette noen personlig informasjon som også er relatert til andre individer, med mindre slike andre personer også ønsker å slette deres personlige opplysninger samtidig.

Avsnitt 10 - Merknad til enkeltpersoner i California

Denne seksjonen 9 gjelder bare innbyggere i California og inneholder informasjonen som den californiske forbrukervernloven av 2018 ("CCPA") krever at vi avslører. Bare for formålene med dette kapittel 9 har "Personlig informasjon" betydningen gitt i CCPA, men utelukker informasjon som er unntatt fra CCPAs virkeområde. Denne seksjonen beskriver Keto-Mojos innsamlings-, bruks- og delingspraksis i forhold til personlig informasjon om innbyggere i California i løpet av de tolv (12) månedene som gikk forut for ikrafttredelsesdatoen for denne kunngjøringen, og informerer beboere i California om deres rettigheter med hensyn til den personlige informasjonen.

Nedenfor er et sammendrag av kategoriene "Personlig informasjon", identifisert og definert av CCPA (se California Civil Code avsnitt 1798.140 (o)), som Keto-Mojo samler inn, grunnen til at Keto-Mojo samler inn den personlige informasjonen, der Keto- Mojo innhenter personlig informasjon, og partene som Keto-Mojo kan dele din personlige informasjon med.

Keto-Mojo samler inn følgende kategorier av personlig informasjon om deg når du bruker tjenestene våre:

  • identifikatorer som navn, kontaktinformasjon og online identifikatorer, for eksempel enhetens IP-adresse og identifikasjonsnumre tilknyttet enhetene dine;
  • kommersiell informasjon som poster av produkter eller tjenester kjøpt, innhentet eller vurdert av deg;
  • Internett eller annen elektronisk informasjon angående din surfehistorikk, søkehistorikk, nettstedet som ble besøkt før du kom til nettstedet, lengden på besøket og antall sidevisninger, klikkstrømdata, stedspreferanser, din mobiloperatør, dato og tidstempler tilknyttet transaksjoner og systemkonfigurasjonsinformasjon;
  • lydopptak av stemmen din i den grad du ringer oss, som tillatt i henhold til gjeldende lov;
  • geolokalisering, i den grad du har konfigurert enheten din slik at vi kan samle slik informasjon; og
  • konklusjoner om dine preferanser, egenskaper, atferd og holdninger.

Vi samler vanligvis ikke inn beskyttede klassifikasjoner, utdanningsrelatert informasjon, profesjonell eller ansettelsesinformasjon, fysisk beskrivelse, biometrisk informasjon eller sensorisk informasjon. Vi beskriver kildene som vi samler inn denne informasjonen fra, i avsnitt 1 - Informasjon vi samler inn gjennom din bruk av tjenestene ovenfor.

Vi samler inn din personlige informasjon for forretningsformål beskrevet i seksjoner 2 - Hvordan vi bruker informasjonen din ovenfor, inkludert for analyse, for å støtte din bruk av tjenestene våre, for å gi deg ønsket markedsføringsmateriell eller kundesupport, for å lagre informasjonskapsler og for å sikre integriteten til nettstedet og relaterte tjenester. CCPA definerer et "forretningsformål" som bruk av personlig informasjon for virksomhetens operasjonelle formål, eller andre meldte formål, forutsatt at bruken av personlig informasjon er rimelig nødvendig og proporsjonal for å oppnå det operasjonelle formålet som den personlige informasjonen ble samlet inn for eller annen operativt formål som er kompatibelt med konteksten der personlig informasjon ble samlet inn.

Kategoriene av tredjeparter som vi kan dele din personlige informasjon med, er oppført i seksjon 3 - Hvordan vi deler informasjonen din ovenfor, og inkluderer nettstedet vårt, leverandører av markedsføring, analyse og sikkerhetstjenester, og rettshåndhevelsesmyndigheter når det kreves.

Dine rettigheter og valg

Som innbygger i California har du rettigheter i forhold til din personlige informasjon; rettighetene dine er imidlertid underlagt visse unntak. For eksempel kan vi ikke røpe spesifikke personopplysninger hvis avsløringen vil skape en betydelig, artikulerbar og urimelig risiko for sikkerheten til den personlige informasjonen, din konto hos oss eller sikkerheten til våre nettverkssystemer.

Du kan utøve dine personvernrettigheter i California til å vite, få tilgang til og slette ved å sende oss en e-post til support@keto-mojo.com. Vær oppmerksom på at vi må bekrefte identiteten din og California-bosted for å behandle dine forespørsler om å utøve dine rettigheter til å vite, få tilgang til eller slette din personlige informasjon. Vi kan ikke behandle forespørselen din hvis du ikke gir oss tilstrekkelige detaljer til at vi kan forstå og svare på den.

  • Rett mot diskriminering. Du har rett til å utøve rettighetene beskrevet ovenfor uten diskriminering. Dette betyr at vi ikke vil straffe deg for å utøve dine rettigheter ved å ta handlinger. Vi vil ikke diskriminere deg for å utøve din rett til kunnskap, tilgang, sletting eller å velge bort salg.
  • Rett til å vite. Du har rett til å be om følgende informasjon om hvordan vi har samlet inn og brukt din personlige informasjon de siste tolv (12) månedene:
   • Kategoriene med personlig informasjon som vi har samlet inn.
   • Kategoriene kilder vi samlet inn personlig informasjon fra.
   • Det forretningsmessige eller kommersielle formålet for innsamling og / eller salg av personlig informasjon.
   • Kategoriene av tredjeparter som vi deler personlig informasjon med.
   • Enten vi har avslørt din personlige informasjon for et forretningsformål, og i så fall kategoriene av personlig informasjon mottatt av hver kategori av tredjepartsmottaker.
   • Enten vi har solgt din personlige informasjon, og i så fall kategoriene av personlig informasjon mottatt av hver kategori av tredjepartsmottaker.
  • Rett til tilgang. Du har rett til å be om en kopi av den spesifikke personopplysningen vi samlet inn om deg i løpet av de tolv (12) månedene før forespørselen din.
  • Rett til sletting. Du har rett til å be om en kopi av den spesifikke personopplysningen vi samlet inn om deg i løpet av de tolv (12) månedene før forespørselen din.
  • Rett til å velge bort salg. Du har rett til å velge bort å selge din personlige informasjon. Vi selger ikke din personlige informasjon.

Lov fra California tillater innbyggere i California å be oss om et varsel som identifiserer kategoriene med personlig informasjon som vi deler med våre tilknyttede selskaper og / eller tredjepart for markedsføringsformål, og som gir kontaktinformasjon for slike tilknyttede selskaper og / eller tredjeparter. Hvis du er bosatt i California og ønsker en kopi av denne kunngjøringen, kan du sende en skriftlig forespørsel til oss på adressen gitt under "Kontaktinformasjon" -delen nedenfor.

Avsnitt 11 - Internasjonale overføringer

Når du får tilgang til eller bruker tjenestene våre, kan det hende vi overfører din personlige informasjon til land i verden der Keto-Mojo driver virksomhet. Slike land kan være lokalisert utenfor landet eller jurisdiksjonen der du befinner deg, og kan ha databeskyttelseslover som er mindre beskyttende enn lovene i jurisdiksjonen der du bor. I slike land vil Keto-Mojo fremdeles håndtere din personlige informasjon på den måten som er beskrevet i denne personvernpolitikken. Hvis du ikke vil at din personlige informasjon skal overføres til eller behandles eller vedlikeholdes utenfor landet eller jurisdiksjonen der du befinner deg, bør du ikke bruke tjenestene.

Personer lokalisert i Det europeiske økonomiske området ("EØS"), Storbritannia eller Sveits på det tidspunktet de får tilgang til tjenestene våre, se avsnitt 12 nedenfor.

Avsnitt 12 - Varsel til personer i Det europeiske økonomiske området, Storbritannia og Sveits

Denne delen gjelder bare personer som bruker eller får tilgang til tjenesten vår mens de befinner seg i Det europeiske økonomiske området, Storbritannia eller Sveits (samlet "de europeiske landene") på tidspunktet for datainnsamlingen.

Vi kan be deg om å identifisere hvilket land du befinner deg i når du bruker eller får tilgang til noen av tjenestene, eller vi kan stole på din IP-adresse for å identifisere hvilket land du befinner deg i. Når vi er avhengige av din IP-adresse, kan vi ikke søke vilkårene i dette avsnittet for enhver som maskerer eller på annen måte skjuler sin stedsinformasjon fra oss for ikke å vises i europeiske land. Hvis noen vilkår i denne seksjonen er i konflikt med andre vilkår i denne policyen, vil betingelsene i denne seksjonen gjelde for enkeltpersoner i et europeisk land.

1. Vårt forhold til deg. Keto-Mojo er en databehandler når det gjelder all personlig informasjon som er samlet inn fra personer som får tilgang til eller bruker sine tjenester. En "datakontroller" er en enhet som bestemmer formålet med og måten personlig informasjon blir behandlet på.

2. Juridiske baser for behandling av din personlige informasjon. Vi stoler på følgende juridiske baser i henhold til EUs generelle databeskyttelsesforordning når vi behandler din personlige informasjon.

  • Det rettslige grunnlaget for å behandle personlig informasjon for de følgende delene av denne personvernpolitikken er å tilby våre tjenester til deg. Behandlingen vår er basert på våre avtaleforpliktelser eller å ta skritt på forespørsel fra den enkelte før en kontrakt inngås.
   • Avsnitt 2 (1) for å tilby våre tjenester.
   • Avsnitt 2 (2) for å gi deg service-relatert kommunikasjon.
   • Avsnitt 2 (2) for å håndheve våre vilkår, avtaler eller retningslinjer.
   • Avsnitt 3 (1) Tjenesteleverandører fra tredjepart.
   • Avsnitt 3 (2) Fusjon, konkurs eller organisering av selskaper.
   • Avsnitt 3 (3) Juridiske plikter og sikkerhet.
  • Det juridiske grunnlaget for "Produktforskning og utvikling”Delen av denne personvernregelen er vår legitime interesse for å forstå deg bedre, å opprettholde og forbedre nøyaktigheten av informasjonen vi lagrer om deg, og for å bedre markedsføre eller optimalisere tjenestene våre.
  • Det rettslige grunnlaget for å behandle din sensitive personopplysninger gjennom våre tjenester, inkludert for å "tilby våre tjenester", utføre "Produktforskning og utvikling", Og utfører" Vitenskapelig forskning og støtte for klinisk utprøving ", er ditt samtykke. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å slette kontoen din, som kan fullføres ved å sende oss en e-post til support@keto-mojo.com; tilbaketrekking av ditt samtykke vil imidlertid ikke påvirke lovligheten av behandlingen basert på samtykke før tilbaketrekking.
  • Det rettslige grunnlaget for å behandle for delen "Overhold gjeldende lover" i denne personvernpolicyen er å overholde våre juridiske forpliktelser, eller i allmenn interesse eller din vitale interesse.

3. markedsføring. Vi vil bare kontakte deg hvis du befinner deg i et europeisk land på elektronisk måte (inkludert e-post eller SMS) basert på våre legitime interesser, som tillatt i gjeldende lov eller ditt samtykke. Hvis du ikke vil at vi skal bruke din personlige informasjon på denne måten, kan du klikke på avmeldingslenken nederst i noen av våre e-postmeldinger til deg eller kontakte oss på support@keto-mojo.com. Du kan når som helst og gratis motsette deg direkte markedsføring.

4. Individuelle rettigheter. Vi gir deg rettighetene beskrevet nedenfor når du bruker tjenestene våre. Vi kan begrense dine individuelle rettighetsforespørsler: (a) der nektelse av tilgang er påkrevd eller autorisert ved lov; (b) når det å gi tilgang ville ha en negativ innvirkning på andres personvern; (c) for å beskytte våre rettigheter og eiendommer; eller (d) der forespørselen er useriøs eller urealistisk. Hvis du ønsker å utøve dine rettigheter i henhold til gjeldende lov, kan du kontakte oss på support@keto-mojo.com.

  • Du kan be om tilgang eller sletting av din personlige informasjon.
  • Du kan korrigere eller oppdatere din personlige informasjon, motsette deg mot behandling eller din personlige informasjon, be oss om å begrense behandlingen av din personlige informasjon eller be om portabilitet av din personlige informasjon.
  • Hvis vi behandler din personlige informasjon med ditt samtykke, kan du når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Å trekke tilbake ditt samtykke vil ikke påvirke lovligheten av behandlingen vi utførte før din tilbaketrekning, og det vil heller ikke påvirke behandlingen av din personlige informasjon utført på grunnlag av lovlig behandlingsgrunn annet enn samtykke.
  • Hvis du mener at vi har krenket eller krenket personvernets rettigheter, kan du kontakte oss på support@keto-mojo.com slik at vi kan løse tvisten din direkte. Hvis du mener at vår behandling av personlig informasjon krenker GDPR, har du rett til å inngi en klage til din lokale databeskyttelsesmyndighet.

5. Overføring av din personlige informasjon. Når du får tilgang til eller bruker tjenestene våre, kan din personlige informasjon behandles i USA eller andre land der Keto-Mojo, dets tilknyttede selskaper eller tjenesteleverandører har anlegg. Slike land eller jurisdiksjoner kan ha databeskyttelseslover som er mindre beskyttende enn lovene i jurisdiksjonen du er bosatt i. Hvis du ikke vil at informasjonen din skal overføres til, behandles eller vedlikeholdes utenfor landet eller jurisdiksjonen der du befinner deg, bør du øyeblikkelig slutte å få tilgang til eller bruke tjenestene.

Vi overfører din personlige informasjon underlagt passende sikkerhetstiltak som tillatt i henhold til databeskyttelseslovene. Vi er avhengige av lovlige overføringsmekanismer som standardkontraktsbestemmelser, eller vi jobber med amerikanske baserte tredjeparter som er sertifisert under EU-USA og Sveits-USAs personvernskjermramme.

Spørsmål og kontaktinformasjon

Hvis du ønsker å få tilgang til, korrigere, endre eller slette all personlig informasjon vi har om deg, registrere en klage, eller bare ønsker mer informasjon, kan du kontakte vår personvernansvarlig hos support@keto-mojo.com eller per mail på:

Keto-Mojo
Re: Personvernsansvarlig
952 School Street, Ste 212
Napa, California, USA 94559

cta-booklet

Ikke på vår adresseliste?
Registrer deg og få 5 fantastiske franske oppskrifter! Oui s'il vous plaît!

Hos Keto-Mojo tror vi på å dele - dele viktige keto-samfunnsnyheter, vitenskap og studier, gode keto-oppskrifter, produkter vi elsker og profiler av mennesker som inspirerer oss.

Bli med i fellesskapet vårt nå og bli forelsket i 5 nye franske oppskrifter!

Show Buttons
Hide Buttons
X