Keto vafler

Fluffy, nøtteaktig, sprø og gylden-deilig, disse vaflene har alt. Røren kommer enkelt sammen i en blender og er ypperlig når den er skarp til perfeksjon og serveres med din favoritt keto-vennlige sirup (som Lakanto), en haug med kremfløte, og noen ferske blåbær eller bjørnebær (eller fritert kylling). Husk å justere makroene når du gjør endringer eller tillegg. Vafler nytes best med en gang. Denne oppskriften krever en vaffelprodusent med 4 skiver. Hvis du har en belgisk (rund) vaffelmaker, er det greit å bruke det, men det har en tendens til å lage større vafler, så du må beregne makroene og antallet porsjoner du kan gjøre på nytt.
serverer 4 En porsjon: 2 vafler

Utstyr:

 • vaffelmaker

Ingrediensliste

 • kokespray
 • 2/3 kopp fint mandelmel
 • 3 ss granulert brun erytritolbasert søtningsmiddel
 • ts bakepulver
 • 1/2 ts malt kanel eller muskatnøtt
 • 1/4 ts sjøsalt
 • 4 store egg, romtemperatur
 • 1/2 kopp (4 oz) kremost, myknet til romtemperatur
 • 3 ss smør, smeltet
 • ts rent vaniljeekstrakt
+ Legg til oppskrift på handleliste

Bruksanvisning

 • Forvarm ovnen til 95 ° C. Legg et stålstativ på en stor, rimmet bakeplate.
 • Varm en vaffelprodusent med 4 skiver rutenett på høyt nivå og spray lett med non-stick kokespray.
 • I en blender kombinerer du mandelmel, søtningsmiddel, bakepulver, kanel / muskat, salt, egg, kremost, smør og vaniljeekstrakt. Bland til det er blandet gjennom og glatt, ca 1 minutt.
 • Hell røren i det tilberedte vaffeljernet, og pass på at du dekker hele vaffelplaten, hjørnene og kantene med røren. Lukk lokket og la det koke, sjekk hvert tredje minutt til de er dype gullbrune, 10 til 12 minutter. Sett de ferdige vaflene på det forberedte trådstativet og overfør det til ovnen. Gjenta med den gjenværende røren. Tjene.

Keto-Mojo er deltaker i noen tilknyttede programmer, og noen av lenkene ovenfor vil generere en liten provisjon hvis du kjøper et produkt via en lenke på nettstedet vårt. Dette koster ingenting for deg, og all inntekt går direkte til den ideelle organisasjonen Ketogenic Foundation [501 (c) 3] for å hjelpe deg med deres misjonsfinansieringsutdanning og forskning i ketogen diett og livsstil. Keto-Mojo tjener på ingen måte av disse koblingene.

studiepoeng

OppskriftEric Lundy

PhotographyErin Ng

11 anmeldelser

 1. Jeg elsker disse vaflene! De er så enkle å lage og så deilige. Sønnen min elsker dem også! Jeg brukte en liten elektrisk vaffelmaskin, og de ble perfekte.

 2. 5 stjerner
  Ser deilig ut! Jeg har ikke et vaffeljern. Kan jeg bruke en takke og steke dem som pannekaker?

 3. 5 stjerner
  enkel å lage og deilig. selv min sønn som ikke er keto eller glutenfri elsket dem!

  • Takk for at du ga oss beskjed, Jessica! Vi er så glad for at du liker dem. <3

 4. 4 stjerner
  Ble bra. Brukt liten elektrisk vaffelmaker. Som andre sa de er myke, ikke sprø, men fortsatt deilige. Jeg moset opp noen sorte bær og bringebær på en til sønnen min, han elsket det !!

 5. 5 stjerner
  Disse var veldig velsmakende! Jeg liker sprø vafler, men disse var fortsatt veldig bra. Jeg brukte allspice i stedet for muskat eller kanel fordi jeg er en rare og det minner meg om jul.

 6. 5 stjerner
  Oppskriften var lett å følge, elsket alle ingrediensene, og vaflene kom ut fluffy, ikke sprø som så mange vafler. Jeg kokte bare 5 minutter, og mannen min sa at de smakte godt! Takk skal du ha.

SKRIVE EN OMTALE

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Din rangering
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA og Googles personvernregler og vilkår for bruk gjelder.

Utvalgte oppskrifter

cta-booklet

Ikke på vår adresseliste?
Registrer deg og få 5 fantastiske franske oppskrifter! Oui s'il vous plaît!

Hos Keto-Mojo tror vi på å dele - dele viktige keto-samfunnsnyheter, vitenskap og studier, gode keto-oppskrifter, produkter vi elsker og profiler av mennesker som inspirerer oss.

Bli med i fellesskapet vårt nå og bli forelsket i 5 nye franske oppskrifter!

Show Buttons
Hide Buttons
X