Det er sjelden å finne en kokebok med oppskrifter som er eksepsjonelle, men allikevel enkle å lage med vanlige ingredienser. Det er enda vanskeligere å finne en som har all den kokeboken godhet og er keto og har flotte fotografier. Tast inn Støpejern Keto: 75 lavkarbo måltider til hjemmekokken, den første kokeboken av Alex og Lauren Lester, duoen bak bloggen med samme navn. 

om forfatteren

Når du ser på Cast Iron Keto-bloggen, vet du at det er veldig bra matlaging som skjer. Men hvem står bak det? Som det vanligvis er tilfelle med mennesker som lager helsemessige livsstilsmerker, er det en historie for det. Alex og Lauren Lester møttes på college. Tilsynelatende likte de begge klassisk skolegryn som pizza, Chick-fil-A og øl. Det de ikke elsket så mye, var hvordan det fikk dem til å se og føle. Så de bestemte seg for å gjøre noe med det. Alex sparket søppelmat, ble aktiv og mistet 80 kilo. Da de to gikk i keto, ble Lauren, som startet i paleo-plassen i 2012, sammen med Alex for å spre ordet om god mat, og hjalp til med å lage oppskrifter og bilder som inspirerer deg til å spise sunne, enestående måltider som du kan lage selv. 

Hva er inni

La oss starte med dette tiltalende faktum: alle oppskriftene i støpejern Keto er enkle og laget i en skillet. Solgt ennå? Du bør være. Det er mye å elske med måltider med en rett. Men her er kickeren: maten er ikke bare god, den er fantastisk. Som typen flott der du tenker, Wow! Det må jeg lage igjen! 

Bokens organisering er grei: den starter med en kort introduksjon, diskuterer fordelene og nødvendighetene ved å lage mat med støpejern, og sier et ord eller to om ketodietten. Så graves den rett inn i de smakfulle greiene, som i 75 oppskrifter fordelt på seksjoner med tittelen Land, Sjø, Date Night, Brilliant Bowls (som betyr skål måltider), Sensational Salats og Meatless Mondays: Vegetarian. 

Av de mange interessante oppskriftene kan du forvente å finne smakfulle alternativer som Chipotle Chicken Stew, Chicken Schnitzel, Ruben Casserole, Philly Cheesesteak Skillet, Seafood Paella, Crab Bisque, Easy Ramen for Two, Big Mac Burger Bowls, Vegan Taco Cups, og mye mer.

Bilder er nydelige og appetittvekkende, og det er en for hver oppskrift. En annen bonus: hver oppskrift inneholder ikoner som identifiserer om den er meierifri, eggfri, glutenfri (de er alle), nøttefri, soyafri og Hele 30. Til slutt inkluderer de hva enhver seriøs ketonisk craves: en oppdeling av makroene til hver rett per porsjon. 

Prøv disse oppskriftene fra Støpejern Keto nå:

Hva du vil lære 

Gitt mengden enkle, tiltalende oppskrifter i denne boken, er det uten tvil at du vil stikke av med mer enn noen få nye favoritter til middagsrotasjonen. I tillegg kan det bare inspirere deg til å bruke nye (men fremdeles tilgjengelige) ingredienser. For eksempel, hvis du ikke har laget svinekjøtt mage før (det samme snittet som brukes til å lage bacon), vil denne boken inspirere deg til å gjøre det, og å oppdage at det ikke bare er enkelt og rimelig, det er vanvittig deilig - spesielt når det er paret med sautert krage greener og kimchi! 

Hva vi liker

Utseendet til boka er vakkert, livlig og trøkk. Enda bedre, oppskriftene er ikke dine gjennomsnittlige keto-oppskrifter. De kan være så enkle å lage, men de er langt mer kreative mens de fremdeles virker tilgjengelige. 

Rom for forbedring

Denne boken er fantastisk på egen hånd, men hvis det var mulighet for å forbedre nærmest perfeksjon, vil vi si at du legger til en dessertseksjon; Vi vil gjerne prøve disse forfatternes søte godbiter!

Det endelige ordet

Støpejern Keto er en viktig kokebok for enhver matelsker på ketodiett. Sammen med leppesmakende bilder for å inspirere deg, er forberedelsene enkle, noe som er overraskende gitt hvor imponerende resultatene er. Hvis du vil øke keto-kokkespillet ditt, er denne boken måten å gjøre det på. 

Handle Støpejern Keto her.

Keto-Mojo er deltaker i noen tilknyttede programmer, og noen av lenkene ovenfor vil generere en liten provisjon hvis du gjør et kjøp gjennom en produktkobling på siden vår. Dette koster deg ikke og alle inntekter går direkte til den nonprofit Ketogenic Foundation [501 (c) 3 i påvente] for å hjelpe til med utdanning og forskning i ketogen kosthold og livsstil. Keto-Mojo tjener på ingen måte av disse koblingene.

cta-booklet

Ikke på vår adresseliste?
Registrer deg og få 5 fantastiske franske oppskrifter! Oui s'il vous plaît!

Hos Keto-Mojo tror vi på å dele - dele viktige keto-samfunnsnyheter, vitenskap og studier, gode keto-oppskrifter, produkter vi elsker og profiler av mennesker som inspirerer oss.

Bli med i fellesskapet vårt nå og bli forelsket i 5 nye franske oppskrifter!

Show Buttons
Hide Buttons
X