Dr. Nasha Winters er administrerende direktør, bestselgerforfatter, naturopat og onkologisk spesialist. Reisen hennes med å kutte ut sukker og bensine kroppen hennes gjennom ketose begynte etter hennes egen kamp med kreft. Som et resultat av sine egne erfaringer med alternative medisiner og praksis, fulgte hun utdanning i naturopatisk medisin og kinesisk medisin for å være bedre i stand til å hjelpe andre som sliter som hun hadde. Dr. Winters tror på å behandle pasienten som helhet, både sinn og kropp, og den tilnærmingen er det hun lærer til leger i dag.

Dr. Nasha Winters, du er en sertifisert naturmedisinsk lege, stipendiat i American Board of Naturopathic Oncology, og studerte også akupunktur og orientalsk medisin. Hva førte deg til dette punktet i karrieren din?

Jeg har alltid vært en lærer i livet, og ville ærlig talt fortsatt få grader hvis mannen min ikke hadde opprettet et moratorium! Men det var mine egne helseutfordringer som vekket interessen min for helse, vitenskap og generell velvære. Hver gang jeg lærer noe nytt om meg selv, eller om en pasient, avslører det bare flere spørsmål og får meg til å søke flere svar. Nesten tre tiår etter en endelig kreftdiagnose er jeg konstant på jakt etter hva som forårsaker sykdom og hva som kan gjøres for å snu prosessen.

Det er mange misoppfatninger om hva en naturopath er. Hva er de 5 største mytene du møter som du gjerne vil rette?

Jeg pleide å få til dette mye: "Er du en ekte lege?" (Nå, ikke så mye.) Det er faktisk noen få misoppfatninger rundt denne, så det er noen få myter bundet opp her.

For det første innebærer en doktorgrad at noen fikk en utdanning på høyere nivå og fikk det høyeste utdanningsnivået på hvilket felt de valgte å studere.

For det andre er ordet lege på latin docere, som betyr lærer. Hvilken legestandard, fakturerende fakturerende lege i dag har muligheten til å bruke riktig tid sammen med pasienten sin og lære dem hvordan de skal være sunne og unngå sykdom?

For det tredje, årene jeg har brukt på å studere inn og ut av institusjoner (grunnfag og to hovedfagsstudier) mens jeg opprettholder videreutdanning, legitimasjon, lisens og malpractice sammen med veiledning av helsepersonell og kliniske miljøer rundt om i verden og støttet godt over 10.000 pasienter på helseturene sine har jeg ydmyket meg å vite dette: vi har hver vår egen lege, en vi må hedre og konsultere regelmessig.

Fjerde, min utdanning skiller seg ikke så mye fra den fra en konvensjonell utdannet lege, den legger bare vekt på forskjellige ting, nemlig det filosofien som skiller oss ut.

Og til slutt, bare spør antall MD / DO-kolleger jeg har mentorert, eller som har mentor meg eller gitt meg privilegiet å støtte dem på sine egne helbredelsesreiser, hvilken verdi jeg brakte for deres egen helseprosess.

Hva er den største forskjellen i måten du praktiserer kontra lege? Opplever du at pasientene dine stoler mer på og aksepterer dine tilnærminger til å behandle pasienten som helhet?

Folk finner meg når de har blitt lei av standard omsorg eller ikke finner den hjelpen de trenger. Disse pasientene er ofte mistroende mot medisinske tilbydere generelt, og føler seg ofte som om de er blitt forlatt, og de har ikke flere alternativer bortsett fra en siste utvei. Men naturopathic medisin trenger ikke å være bare en siste utvei. Vi behandler kroppen som en helhet. Vi oppfordrer en sunn kropp og sinn til å forhindre problemer før de oppstår i stedet for å fokusere utelukkende på kjølvannet av problemet, diagnosen. "Hvorfor skjer dette?" er ofte like viktig som "Hvordan fikser vi dette?"

Når det gjelder det grunnleggende, er det ikke naturopath versus lege og vestlig medisin. Det er ingen grunn til at vi ikke kan samarbeide med det felles målet om å ta til orde for og ta vare på pasientene våre. Og det er akkurat det jeg har gjort i min egen praksis. Jeg veileder for tiden både naturopaths og andre helsepersonell som ønsker å utvide synet på integrativ onkologi. Mitt livslange mål har vært å være i stand til å gi medfølende, avansert, integrerende kroppsomsorg for pasienter og til en dag ha et anlegg som letter dette målet, samt utdanner andre om dets praksis.

Blir naturopatiske tilnærminger til onkologi mer vanlig i vestlig medisin? Jobber du sammen med andre helsepersonell for å behandle pasienter kollektivt?

Det har tatt veldig lang tid, godt over et kvart århundre. Imidlertid har rollen som integrativ onkologi funnet en stol ved bordet de siste årene. Det forbedrer mange endringer innen onkologisk forskning og pasientresultater, og de fleste som søker tjenestene mine i dag, er fra standard for omsorgsmodell, det være seg helsepersonell, forskere eller bransjeledere. Jeg konsulterer ikke lenger direkte med pasienter; I stedet jobber jeg med leger for å hjelpe dem å lære og mestre en integrerende tilnærming for å hjelpe betjene sine pasienter.

Du kjempet personlig for kreft. Gjorde den opplevelsen deg bedre i å behandle pasientene dine fordi du har et dypere forståelsesnivå?

Jeg pleide å holde den delen av historien min hemmelig for mine pasienter og kolleger på grunn av hvordan jeg ble behandlet når jeg ikke fulgte en standard for omsorgstilnærming. Husk at jeg fikk ingen muligheter, så måtte kutte min egen vei. Men nå, når jeg deler erfaringene mine, ser jeg en fremvekst av håp, tillit og fellesskap. Selvfølgelig forstår jeg mange av bekymringene, frykt, tvil, overveldelse og sorg som så mange møter med denne diagnosen. Men jeg har også et unikt perspektiv å se det gjennom en annen linse - en som pasient, lege, guide, forsker, vitenskapsmann, student og omsorgsperson.

Hvordan spiller det ketogene kostholdet inn i din praksis? Hvordan implementerer du det?

Kosthold er en integrert del av behandlingen av hele kroppen. Hvordan kan det ikke være når det er drivstoffkilden som lar kroppen fungere eller ikke fungere? Jeg tror sterkt på å gi kroppen hele matkilder, eliminere bearbeidet mat og oljer, faste og streve etter ketose. Hvorvidt pasienten bestemmer seg for å komme inn i en tilstand av ketose, er det imidlertid opp til dem, det være seg via faste, spise til ketonmåleren, eller gjennom et strengt ketogent kosthold. Men en ting er sikkert: sukker og bearbeidet mat har ikke plass i en sunn blomstrende kropp, enn si en som kjemper mot kreft.

Hvordan kan personer som er nylig diagnostisert med kreft, advokere for seg selv for å sikre at de får den behandlingen de trenger og blir hørt av helseteamet?

Det er viktig at pasientene forstår at det er deres liv og deres kropp. De trenger å sette seg mål og holde seg til dem. De må finne et helseteam som ikke bare støtter disse målene, men er villige til å samarbeide med dem for å oppnå dem. Dette betyr ikke at pasienten alltid har rett. Helsepersonell har gjennomgått omfattende opplæring for å kunne behandle deg, enten vi snakker om naturopater eller leger. Men en god leverandør vil forklare tingene til pasienten sin og samarbeide med dem for å utdanne dem og gjøre alt mulig forstått slik at pasienten kan ta informerte beslutninger om kroppen og livet sitt.

Med mye forskning på kreft og alternative behandlinger og intervensjoner, er det skuffende at mange pasienter ikke blir introdusert for disse alternativene før det er en siste utvei. Hva er dine synspunkter på dette, og hvordan ser du denne praksisen endres i fremtiden?

Selv om jeg ikke kan gi for mye bort, har jeg jobbet med å åpne et undervisningssykehus som skal arbeide for å behandle pasienten som en helhet, og tilby dem et utvalg av moderne behandlinger. Vi vil kunne behandle dem på den måten vi foretrekker: som person, ikke bare en fakturakode. Dette har vært mitt livsverk, og det kommer endelig ut. Så følg med for mer informasjon!

For å lære mer om Dr. Nasha Winters ' mentorprogram for klinikere som ønsker å bli mestere i den metabolske tilnærmingen, besøk nettstedet hennes her.

For mer informasjon om Dr. Nasha Winters og hennes publiserte materiale, gå hit.

cta-booklet

Ikke på vår adresseliste?
Registrer deg og få 5 fantastiske franske oppskrifter! Oui s'il vous plaît!

Hos Keto-Mojo tror vi på å dele - dele viktige keto-samfunnsnyheter, vitenskap og studier, gode keto-oppskrifter, produkter vi elsker og profiler av mennesker som inspirerer oss.

Bli med i fellesskapet vårt nå og bli forelsket i 5 nye franske oppskrifter!

Show Buttons
Hide Buttons
X