Opprettholde vekttap og ettergivelse av diabetes: Hvor bærekraftig er det?

maintaining-weight-loss-and-remission-of-diabetes-andreas-eenfeldtplay-icon

Andreas Eenfeldt, MD

Dr. Andreas Eenfeldt brukte åtte år på vellykket behandling av pasienter med LCHF-dietter. Men å hjelpe en person om gangen kunne ikke endre status quo, så i 2015 sluttet han. Nå driver han verdens største lavkarbo-område, med rundt 100 000 daglige besøk. I løpet av de siste syv årene har han forfatter den største helsebloggen i Sverige og en #1 bestselgende bok om ernæring som er oversatt til åtte språk, inkludert engelsk.

Han er kanskje delvis ansvarlig for en fersk smørmangel i hjemlandet, og en av konferansepresentasjonene hans på LCHF er blitt sett over 500 000 ganger på YouTube. Nå driver han det raskt voksende engelske helseområdet dietdoctor.com som grunnlegger og eier, sammen med 16 medarbeidere. Nettstedet er helt gratis for annonser og bransjesponsering. Diet Doctor-organisasjonen er dedikert til å hjelpe folk med å revolusjonere deres helse. Fokuset er på hvordan man mister vekt uten sult og hvordan man kurere diabetes type 2, først og fremst ved å bruke livsstilsendringer. LCHF dietter og periodisk faste er to av de kraftigste verktøyene som brukes. Det meste av nettstedet er gratis for alltid, og medlemsdelen kan prøve en måned. Veiledninger, videokurs og muligheten til å få spørsmål besvart av eksperter er noen av funksjonene.

For å finne Dr. Eenfeldt online, gå til: nettsted, Facebook, Instagram, Youtube.

Bøker og annet materiale av denne høyttaleren

Lavkarbo, High Fat Food Revolution

I Lavkarbo, High Fat Food Revolution, Dr. Andreas Eenfeldt tar offensiven ved å utforske de alvorlige systematiske feilene som mange av dagens kostholdsretningslinjer er basert på. For Eenfeldts pasienter har løsningen vært et lite karbohydrater med høyt fettinnhold som lar deg spise fyllet ditt - og likevel gå ned i vekt. Boken avsluttes med en veiledningsdel full av tips og oppskrifter - alt du trenger for å starte din egen matrevolusjon.

Det komplette ketogene kostholdet for nybegynnere

I mange år har folk hatt problemet med å gå ned i vekt, trimme midjen og også ta sunnere mat. Med dette "Det komplette ketogene kostholdet kosthold for nybegynnere" er vi sikre på at du ikke vil finne noe problem, faktisk vil det være enkelt og enkelt å bruke slik det høres ut. I tillegg til å gi deg informasjon om de enkleste måtene å tilberede måltider og ønsker å vite mer informasjon om keto-livsstilen, denne kokeboken; "Det komplette ketogene kostholdet for nybegynnere" vil gi deg handlelistene - det er en ressurs som bare forklarer og holder fast ved det ketogene kostholdet.

Keto-Mojo er deltaker i noen tilknyttede programmer, og noen av lenkene ovenfor vil generere en liten provisjon hvis du gjør et kjøp gjennom en produktkobling på siden vår. Dette koster deg ikke og alle inntekter går direkte til den nonprofit Ketogenic Foundation [501 (c) 3 i påvente] for å hjelpe til med utdanning og forskning i ketogen kosthold og livsstil. Keto-Mojo tjener på ingen måte av disse koblingene.

cta-booklet

Ikke på vår adresseliste?
Registrer deg og få 5 fantastiske franske oppskrifter! Oui s'il vous plaît!

Hos Keto-Mojo tror vi på å dele - dele viktige keto-samfunnsnyheter, vitenskap og studier, gode keto-oppskrifter, produkter vi elsker og profiler av mennesker som inspirerer oss.

Bli med i fellesskapet vårt nå og bli forelsket i 5 nye franske oppskrifter!

Show Buttons
Hide Buttons
X