Testing av demonstrasjon med Keto-Mojo GK + Meter

publisert: 1. oktober 2020
gkplus-meter-testing-demoplay-icon

Testing av demonstrasjon for GK + Meter

Mister Mojo her, og vi tar deg gjennom en testdemonstrasjon med GK + Keto-Mojo Meter. Forbered først materialene dine. Du har en måler, en glukosestripe, våre ketonstrimler, en lansettenhet og en ny lansett. Og vi skal gjøre dette med en alkoholpute for å forberede området. Eller du kan vaske hendene hjemme for å få dem fine og rene. Så, her går vi. Vi skal vaske området mitt først. Gjør deg klar. Årsaken til at jeg gjør dette først er at jeg vil at alkoholen tørker av mens jeg forbereder de andre materialene mine. Jeg skal forberede lansettenheten. Åpne toppen, plasser lansetten i, vri av hetten og lagre den til senere. Plasser lansetten slik, sett den til min dybde, som er tre for meg. Nå skal jeg åpne glukosestripen min ved å bare rive stripen, slik. Jeg trekker av stripen sånn. Det er klart for senere.

Åpne opp ketonstrimlen min, slik. Å trekke ut stripen og gjøre den klar, slik. Nå trekker vi tilbake på håndtaket, setter det på plass, skyter, akkurat slik. Du kan massere forsiktig. Du vil se at den bare kommer opp der nesten alene. Og du har en nydelig liten prøve slik. Med den første dråpen, vil du tørke den bort fordi den har interstitial væske i den. Og det er vanligvis det andre som kommer opp. Og du kan forsiktig massere det slik at du kan ha en perle omtrent på størrelse med et halvt fyrstikkhode som det er perfekt. Så vil vi plassere en glukosestripe i måleren, og vi får dråpeikonet til å blinke. Og med superslippen vil den bare suge opp toppen slik. Og innen fem sekunder vil vi få glukosemåling. Utmerket. Litt forhøyet, 92, men det tar jeg. Bruk en hygienisk ejektor for å skubbe den bort, og så plasserer vi vår ketonmåling der inne. Den gjenkjenner den automatisk. Dråpeikonet blinker. Så bruker vi super-sip-teknologien, vil vi nippe av toppen slik, og om 10 sekunder vil vi måle oss. 2,5, veldig hyggelig på ketonene. Nå som du har fullført testen, kan du kaste stripen. Jeg tar skarpbeholderen min slik, og jeg bruker utkasteren på baksiden der for å flytte den ut, fin og enkel. Og nå vil jeg sørge for at jeg på en sikker måte avhender skarpheten min. Jeg åpner toppen. Jeg bruker utkasteren her på siden for å få den ut. Jeg beskytter det, slik som det, og legger det i skarpe beholderen min. Og nå har vi fullført testen.

 

cta-booklet

Ikke på vår adresseliste?
Registrer deg og få 5 fantastiske franske oppskrifter! Oui s'il vous plaît!

Hos Keto-Mojo tror vi på å dele - dele viktige keto-samfunnsnyheter, vitenskap og studier, gode keto-oppskrifter, produkter vi elsker og profiler av mennesker som inspirerer oss.

Bli med i fellesskapet vårt nå og bli forelsket i 5 nye franske oppskrifter!

Show Buttons
Hide Buttons
X