Hvorfor er ketonnivåene lavere om morgenen?

publisert: 26. juni 2018
lower-levels-of-ketones-in-the-morningplay-icon

Hvorfor er ketonnivåene lavere om morgenen?

Du lurer kanskje på hvorfor ketonnivået ditt er litt lavere om morgenen. Vel, her er det & #8217; s som skjer. Når kroppen din først våkner, har du en stor økning i det som kalles kortisol. Denne kortisolen trigger leveren til å gå gjennom glykolyse. Hva glykolyse er, det er der det tar lagrede karbohydrater, og jeg mener hvilken som helst liten mengde, og konverterer dem til glukose for å bli brukt som energi. Dette er et naturlig fenomen som skjer om morgenen der leveren bare gjør dette. Det dette ender med å gjøre er at det fører til at bukspyttkjertelen må utskille insulin, og når insulinet i blodet er lavere, er ketonnivået lavere. Insulin vil stumpe ketoner, så derfor ender vi opp med lavere ketonnivå. Men det du vil finne er når dagen går og når du spiser mer mat, eller hvis du fester etter hvert som dagen går og #8217; du er litt mer aktiv, vil ketonkroppene begynne å vises litt mer.

Hva er Dawn Effect?

It & #8217; er en naturlig syklus (kalt daggry effekt eller daggryfenomen) at du kan forvente å ha lavere ketonnivå om morgenen. Noen ganger kan ketonnivået være dramatisk lavere enn hva de var dagen før. Ikke la deg skremme, og som alltid, hvis du & lt; #8217; test blodet ditt ketonnivåer som du bør være i løpet av dagen, sørg for å sjekke ut Keto-Mojo ved å klikke på lenken og lære mer om alt du trenger å gjøre for å forstå dataene bak den ketogene prosessen i kroppen din. Jeg & #8217; ser deg der.

cta-booklet

Ikke på vår adresseliste?
Registrer deg og få 5 fantastiske franske oppskrifter! Oui s'il vous plaît!

Hos Keto-Mojo tror vi på å dele - dele viktige keto-samfunnsnyheter, vitenskap og studier, gode keto-oppskrifter, produkter vi elsker og profiler av mennesker som inspirerer oss.

Bli med i fellesskapet vårt nå og bli forelsket i 5 nye franske oppskrifter!

Show Buttons
Hide Buttons
X