Noen ganger når du er på keto-dietten, trenger du en matbit. Hjemme kan du strekke deg inn i kjøleskapet (kanskje for litt ost eller oliven), eller kanskje du har beef jerky lagret i et skap. Kanskje du har fått for vane å lage små proteinwraps med en skive ost, kalkun og det grønt du har for hånden.

Dessverre er vi ikke hjemme hele tiden. Og til tross for keto-diettens evne til å dempe appetitten, noen ganger blir du sulten og vil bare ha en rask matbit på farten som oppfyller ketogene kostholdsanbefalinger. I disse tilfellene ønsker du å fylle på med grip-og-gå-alternativer som krever minimalt med forberedelser før du drar ut for dagen.

Heldigvis, ettersom flere mennesker henvender seg til keto-dietten for å høste dens mange helsefordeler, Walmart har forvandlet seg til en skattekiste av keto-snackalternativer. Fortsett å lese for å lære om våre anbefalinger for de beste keto-vennlige snacksene du kan finne hos Walmart.

Hva gjør en god Keto-snack?

Først, la oss dekke hva som kvalifiserer som et godt snacksvalg som ikke vil oppveie din tilstand av ketose. Fra og med makroer, bør enhver snack du velger ikke ha mer enn 6 gram netto karbohydrater per porsjon og ikke mer enn 12 gram hvis du spiser et måltidserstatningsprodukt. I tillegg bør du:

 • Prioriter høykvalitetsoljer: Unngå margarin, soyabønner og vegetabilske oljer, alle kjent for deres delvis hydrogenerte transfettinnhold.
 • Unngå tilsatt søtningsmidler: Dette inkluderer sukker, honning, maissirup og andre søtningsmidler på grunn av karbohydratene de tilsetter, samt kunstige søtningsmidler som aspartam og sukralose. (Og når vi snakker om kunstig, unngå generelt kunstige smaker også.)
 • Snack sparsomt: På grunn av keto-diettens natur, bør småspising bare være sporadisk – ikke en vanlig vane for å få deg over mellom måltidene. Velg alternativer med mye fett og proteiner som hjelper deg å føle deg mett, og i utvalgte tilfeller lar deg effektivt skille mellom måltider.
 • Velg ekte mat: Ja, snackbarer er praktiske (og mange er keto-vennlige), men behold «ekte» fullmat – som avokado, oliven, ost, nøtter, egg, rykk og andre kjøttkilder som bacon, pølser og kjøttpålegg – kl. forsiden av tankene dine. Disse valgene er høye i sunt fett og lite netto karbohydrater. Bare for kontekst, en 3,5-unse servering av oliven tilbyr 15 gram fett og 4 gram totalt karbohydrater, med de fleste kommer fra fiber.
 • Ikke rabatt på grønnsaker: Hvis snacks-valgene dine heller mer mot grønnsaker og dip, gjør det keto-vennlig: Hakk grønnsaker med lite karbohydrater i staver og server dem med rømme, kremost eller et rått nøttesmør med lite sukker og laget med en sunn olje.
 • Bli ferdig: Du har gjort dette med en burger, og til snacking er småskala wraps et stadig mer populært valg. Gå med salat, spinat eller collard greener, og fyll dem med ost, fisk eller et lite stykke kjøtt eller pølse.
 • Fete bomber: Disse lavkarbo-snacksene tilfredsstiller sulten og suget etter noe søtt.
 • Ikke glem yoghurt: Se etter kokos og velg meierikilder med mye fett, lite sukker, og tilbyr en kilde til probiotika for tarmhelsen.

Beste Keto-snacks fra Walmart

Med dette rammeverket i tankene, har Walmart begge grunnlagene for snackstrategien din dekket. For det første kan du hente osteskiver, grønnsaker, yoghurt, kjøtt og produkter fra dagligvareavdelingen. Gangene tilbyr i mellomtiden en rekke ferdiglagde og grab-and-go-valg som ikke vil avspore ketosetilstanden din. Vurder følgende:

Barer

Jogger eating energy bar after sport sitting outdoors in a city outskirts

Vi starter med det mest enkle og praktiske valget for tilberedt snacking mens du er på farten. Mange butikker har flere keto-vennlige barer, inkludert Walmart. Noen alternativer er:

 • Oppdrag: Alle som har prøvd en proteinrik diett er sannsynligvis kjent med Quest. Quest-barer, samt Quest-dessertvalg, øker protein- og fiberinnholdet og tilbyr lite netto karbohydrater. For eksempel har S'Mores Protein Bar 20 gram protein, 4 gram netto karbohydrater, ni essensielle aminosyrer og 14 gram fiber. Dette er kombinert med en smak som minner om den klassiske bålsnacksen. I humør for en søt godbit, men ønsker å forbli i ketose? Quest's Chocolate Chip Protein Cookie har en lignende profil, med 15 gram protein og 4 gram netto karbohydrater.
 • Atkins: Også populære blant de som holder seg til et proteinrikt kosthold, mange Atkins-produkter er også ketovennlige, med alternativer med høyt fettinnhold og lavt nettokarbohydrat. For å holde styr på makroene dine, tilfører Lemon Gluten Free Snack Bar et snev av syrlighet til en drivstoffpakket, tilfredsstillende matbit, som tilbyr 13 gram protein, 9 gram fiber og 3 gram netto karbohydrater.

Slimfast

 • Rister: SlimFast fortsetter å diversifisere tilbudene sine basert på variasjonen av diettplaner der ute. Lett tilgjengelig på de fleste Walmarts, SlimFast Keto Meal Replacement shakes holder netto karbohydrater lavt (bare 2 gram per 11-væske-unse flaske for kremet melkesjokolade) og begrenser sukker uten at det går på bekostning av smaken. Å øke det sunne fettinnholdet er en blanding av protein og MCT kokosolje. SlimFast anbefaler sine keto-shakes som snacks etter trening, i stedet for tre keto-snacks eller som erstatning for et fullt keto-måltid.
 • Fete bomber: Hvis du ikke har tid til å lage din egen, har SlimFast ferdige versjoner inspirert av populære desserter.

Crunchy Snacks

pile of pork rinds on white background

Nei, vi snakker ikke om potetgull eller tortillachips. I stedet kan Walmarts utvalg tilfredsstille ditt behov for den salte smaken og knasene til populær snacks uten å avspore ketose. Keto-vennlige alternativer inkluderer:

 • Svinekjøtt (også kalt chichcarrones): Disse er høye i fett, lave i netto karbohydrater, og tilfredsstiller trangen til crunch. Finn dem i poser fra Epic og 4505 kjøtt, kjent for å hente griseskinnet sitt utelukkende fra små familiegårdere som praktiserer bærekraftige og humane oppdrettsteknikker og ikke bruker konserveringsmidler
 • Whisps Cheese Crisps: I hovedsak er dette ost stekt til det er sprøtt. Whisps spenner over et bredt spekter av kjente oster og tilbyr omtrent 2 gram netto karbohydrater per porsjon.

nøtter

Fyll på favorittnøtter! Selv om cashewnøtter ikke er det mest keto-vennlige valget, tilbyr Walmart også valnøtter, mandler, pekannøtter og macadamianøtter fra en rekke merker. Vil du lære mer om hvilke nøtter som er mest ketovennlige og hvilke du bør unngå? Klikk her.

Jerky & Biltong  

pile of beef jerky

Hold det enkelt ved å fylle opp poser med Jack Links rykende og proteinsnacks, kjent for å ha ikke tilsatt sukker, lavt innhold av karbohydrater og en tilfredsstillende røyksmak.

Noen Walmarts tilbyr også muligheten til å eksperimentere: Prøv alligator- og villsvinjerkies, med tillatelse fra Meat Maniac, finn kalkunjerky fra Chomps eller smak biltong. Biltong er et lufttørket alternativ med en lettere smak, mer protein og enda færre karbohydrater. Walmart fører biltongprodukter fra Stryve.

Poser og bokser  

Walmart presenterer noen få enkelt transportable versjoner av favorittene dine – flott når du skal på jobb eller reise bort i helgen. Populære valg inkluderer:

 • Oliven: I poser og i kopper finner du tradisjonelle og gourmetoliven som kan spises mens du er på farten, inkludert fra Gaea og andre merker.
 • Fisk: Finn tunfisk og laks, inkludert fra Wild Planet og Tonnino, pakket klar til å spise uten forberedelse fra en pose. Spis det alene for en blanding av sunt fett, protein og aminosyrer, eller kombiner det med grønt eller keto brød.

Få ideer til matlaging fra Keto-Mojo for å holde deg til makroene dine. Utforske oppskrifter, lære mer om næringsinnhold, eller lage en tilpasset måltidsplan i dag.

Keto-Mojo er deltaker i noen tilknyttede programmer, og noen av lenkene ovenfor vil generere en liten provisjon hvis du kjøper et produkt via en lenke på nettstedet vårt. Dette koster ingenting for deg, og all inntekt går direkte til den ideelle organisasjonen Ketogenic Foundation [501 (c) 3] for å hjelpe deg med deres misjonsfinansieringsutdanning og forskning i ketogen diett og livsstil. Keto-Mojo tjener på ingen måte av disse koblingene.

cta-booklet

Ikke på vår adresseliste?
Registrer deg og få 5 fantastiske franske oppskrifter! Oui s'il vous plaît!

Hos Keto-Mojo tror vi på å dele - dele viktige keto-samfunnsnyheter, vitenskap og studier, gode keto-oppskrifter, produkter vi elsker og profiler av mennesker som inspirerer oss.

Bli med i fellesskapet vårt nå og bli forelsket i 5 nye franske oppskrifter!

Show Buttons
Hide Buttons
X