Keto Jambalaya

De deilige, lagdelte smakene fra vår smak av Louisiana-klassikeren, antar den ganske rask og enkel montering. Bonus: rester holdes, dekket og nedkjølt, i tre dager.
serverer 6 En porsjon: 1-1/2 kopp

Ingrediensliste

 • 1 (10 oz) pakke frossen blomkålris
 • 4 ss olivenolje, delt
 • 2 ss glutenfri kreolsk krydder (som Tony Chachere & #039; Original kreolsk krydder, delt)
 • havsalt og nykvernet pepper
 • 1 lb benfrie, skinnfrie kyllinglår, kuttet i 3/4-tommers biter
 • 3 stilker selleri, skiver ca. 1/2-tommers tykk
 • 2 røde paprika, kuttet i store terninger (3 kopper totalt)
 • 12 oz andouille pølse, skåret i 3/4-tommers skiver
 • 1 ss tomatpuré
 • 2 ss smør
 • 1/2 lb medium skrelt, deveined reker
+ Legg til oppskrift på handleliste

Bruksanvisning

 • Forvarm ovnen til 205 ° C. Linje et rimmet bakeplate med aluminiumsfolie eller bakepapir.
 • På det tilberedte bakeplaten kombinerer du blomkålrisen, 1 ss olivenolje, 1½ ts kreolsk krydder, 1/2 ts salt og 1/4 ts svart pepper. Kast for å fordele jevnt, deretter steke, kaste av og til, til blomkålrisen er tørr og litt sprøkantet, ca 12 minutter.
 • I mellomtiden krydre kyllingbitene jevnt med 1-1 / 2 ts kreolsk krydder, 1/2 ts salt og 1/4 ts pepper.
 • I en 4 til 6-liters gryteovn over middels høy varme, varm opp 1 ss olivenolje. Når det er varmt, tilsett kyllingen og kok, snu ofte, til den er brunet på alle sider, totalt 5 til 6 minutter. Fjern kyllingen på en tallerken. Reduser varmen til middels og tilsett selleri, paprika og pølse. Kok, rør av og til, til grønnsakene er mykgjort og pølsen såres på steder, 4 til 5 minutter.
 • Tilsett tomatpastaen og den resterende 1 ss kreolsk krydder, og kast for å kombinere. Tilsett 1/2 kopp vann og skrap opp biter fra bunnen av pannen. La blandingen småkoke og tykne opp litt, 2 til 3 minutter.
 • Reduser varmen til lav og rør inn smøret. Rør rekene og kyllingen forsiktig inn når den er innarbeidet, og kok den til rekene er litt ugjennomsiktig og litt “hvit” i fargen, 3 til 4 minutter.
 • Rør inn blomkålrisen, smak til med salt og pepper, og server.

Keto-Mojo er deltaker i noen tilknyttede programmer, og noen av lenkene ovenfor vil generere en liten provisjon hvis du kjøper et produkt via en lenke på nettstedet vårt. Dette koster ingenting for deg, og all inntekt går direkte til den ideelle organisasjonen Ketogenic Foundation [501 (c) 3] for å hjelpe deg med deres misjonsfinansieringsutdanning og forskning i ketogen diett og livsstil. Keto-Mojo tjener på ingen måte av disse koblingene.

studiepoeng

OppskriftEric Lundy

PhotographyErin Ng

10 anmeldelser

 1. 5 stjerner
  Dette er en utmerket oppskrift. Som en innfødt Louisiana og kvartal Cajun bor i TN, kan jeg gå god for ektheten. Jeg byttet imidlertid ut Natural Heaven Hearts of Palm White Rice med blomkålrisen, og den ble enda bedre. Jeg tåler ikke smaken av blomkål – for meg, tilstede selv etter omtrent hvilken som helst tørrkokingsteknikk – så hjertene til palmeris utgjør hele forskjellen i verden. Ikke bare det, men karbomakroene er bedre! Flott jobb!

 2. 4 stjerner
  Jeg liker Jambalaya, men jeg skulle ønske flere ville være mer opptatt av å ikke mate dyr med korn og søppeloljer. Det hjelper ikke at kokkeprogrammene fortsatt lager mat med dem og restauranter har ikke råd til annet enn. Den eneste frelsende nåden er hvis flere restauranter tilberedt med kokosolje, talg, smult, smør, ville det ikke vært noe igjen for oss, de ubrukelige spiserne.

 3. 5 stjerner
  Jeg prøvde Keto Jambalaya og det er den perfekte høstmiddagen

 4. 5 stjerner
  Dette var min andre Keto Mojo-oppskrift, og den var like fantastisk smakfull som den første. Jeg personlig vil gjøre mer blomkål neste gang bare fordi jeg liker litt mer ris i Jambalayaen min. Mannen min, som ikke liker måten jeg endrer oppskrifter på for å bli sunnere, syntes det var kjempegodt og tok med seg rester til lunsj i dag. Jeg elsker smakene i disse oppskriftene!

  • Vi er glade for at både du og mannen din likte denne smakfulle oppskriften. Prøv flere av våre oppskrifter og fortsett å gi oss tilbakemeldinger.

 5. 5 stjerner
  Jeg har laget denne flere ganger og den er fantastisk. Etter at du har laget den første gangen, kan du justere kreolkrydderet etter din smak. Jeg bakte også blomkålrisen min lenger enn spesifisert da jeg ville ha den tørr. Jeg tok denne retten til en grytelykke og alle keto-spisere ville ha oppskriften! Takk så mye

 6. 5 stjerner
  Jeg fulgte oppskriften litt løst og skal gjøre blomkålen i ovnen neste gang siden anmeldelsene tyder på det. Men, dette var så fantastisk!! Har hatt lyst til å gjøre dette en stund, men mannen min vil ikke prøve noe nytt for ham, så jeg ville ikke lage det bare for meg selv. Jeg hadde ALLE ingrediensene bortsett fra paprika, og jeg la til løk og hvitløk også. Jeg var bekymret for at blomkålen ville endre smaken, og jeg ble positivt overrasket over at den smakte akkurat som ris!! Dette er en VINNER!!!

 7. 5 stjerner
  Dette var en veldig god rett. Jeg elsket blomkålrisen gjort i ovnen! Flott tips – takk!

 8. 5 stjerner
  elsket denne retten! Fant lokal andouille pølse. vil gjøre dette med jevne mellomrom.
  må prøve det!

 9. 5 stjerner
  Dette er deilig og mettende. Dette smakte ikke annerledes. Var en hit hjemme, jeg skal gjøre det helt sikkert. Det eneste jeg vil foreslå er å bake blomkålrisen lenger. Det gir virkelig tekstur av ris. Elsker det. Takk skal du ha.

 10. 5 stjerner
  Stor vinterrett, rik og mettende. Det ble enda bedre oppvarmet dagen etter!

SKRIVE EN OMTALE

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Din rangering
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA og Googles personvernregler og vilkår for bruk gjelder.

Utvalgte oppskrifter

cta-booklet

Ikke på vår adresseliste?
Registrer deg og få 5 fantastiske franske oppskrifter! Oui s'il vous plaît!

Hos Keto-Mojo tror vi på å dele - dele viktige keto-samfunnsnyheter, vitenskap og studier, gode keto-oppskrifter, produkter vi elsker og profiler av mennesker som inspirerer oss.

Bli med i fellesskapet vårt nå og bli forelsket i 5 nye franske oppskrifter!

Show Buttons
Hide Buttons
X