En av de største tingene med det ketogene dietten er at når du har slått deg til ro liv i ketose, du kan gå lenge før du blir sulten. Dette er spesielt nyttig hvis og når du befinner deg et sted uten keto-vennlige matalternativer. Men en enda bedre ting med keto -dietten er at ketosnacks florerer og er enkle å ha på hånden. Lagre opp noen av eller alle de følgende deilige keto -snackideene, og du vil alltid ha det rette når du ikke har lyst til å lage mat, trenger en liten nibble eller til og med et enkelt ketomåltid. 

Grip and Go Keto Snacks

Selv om du er på et rent keto -diett (hvor du bare spiser mat laget av hele, sunne ingredienser) er det enkle keto -snackalternativer som ikke krever matlaging eller forberedelse. Se noen av de enkleste, beste ketosnacks. 


oliven

Olives

Du må elske oliven! Syltet eller hermetisert, de beholder lenge, de finnes i mange forskjellige varianter, og de er fylt med sunt fett. Ifølge USDA har en 3,5-unse servering oliven ca 14 gram fett og omtrent 3 gram netto karbohydrater, så en håndfull vil gjøre deg riktig hvis du trenger litt energi. Bonus: finn eller lag blåost-fylte oliven, og du får ekstra fete makroer! 


sylteagurker

Pickles

En annen lett å holde lavkarbo-matbit, deilige, knasende syltede sylteagurker oppbevares i kjøleskapet i flere måneder og smaker godt. Bare sørg for at du kjøper pickles som ikke har tilsatt sukker i beitsaften (les ingredienslisten). 


Ostepinner

Cheese Stick

Snakk om grab-and-go! Ostepinner har nesten like deler fett og protein (ca. 6 gram per pinne, avhengig av merke) og nesten ingen karbohydrater (tenk 0,6 gram per pinne). De er en perfekt tidevanns-keto-snack! Vil du ha flere makroer og smak? Pakk strengeosten din i en skive pepperoni eller favorittkjøttet ditt!


Kjøttpålegg

Cold Cuts

Når vi snakker om kjøttpålegg, er oppskåret kjøtt også fantastiske ketosnacks. Og jo høyere fett jo bedre! Når du velger delikatesser til keto, bør du vurdere pepperoni, salami, kalkun, kylling eller skinke. Bare pass på at det ikke er tilsatt sukker. 


sardiner

Sardines

Sardiner lager hver keto snack-liste av tre viktige grunner: de er en av de mest næringsrike fiskene som finnes, de er en god kilde til Omega-3 fettsyrer, og de har et perfekt fett-til-protein-forhold. Varm dem og krydre dem hvis du ikke er spent på rette sardiner!


Dustete

Jerky

Det pleide å være at de fleste biff -rykete og andre rykkete inneholdt sukker. Ikke nå lenger. Flere selskaper gjør dem sukkerfrie! Selv om rykket er mer proteinrikt enn det er fettrikt, er det fortsatt et godt keto-vennlig snackalternativ. 


Benbuljong

Bone Broth

Intermitterende fastere vet at beinbuljong kan være en trøst og livredder når sulten rammes. Men det er også fantastisk for ketodiet, spesielt siden det nå er lett tilgjengelig, i esker og hyllestabilt, i de fleste dagligvarebutikker. 


Stekte gresskarfrø eller solsikkefrø

Pumpkin Seeds

Frø er fantastisk næringsrike og fulle av gode fettstoffer samt fiber. Hvor keto er de? Tenk på dette: en halv kopp solsikkefrø inneholder omtrent 370 kalorier, 32 gram fett, 12,5 gram protein og omtrent 9 gram netto karbohydrater. I mellomtiden har en halv kopp gresskarfrø ca. 340 kalorier, 29 gram fett, 18 gram protein og mindre enn 5 gram netto karbohydrater. 


Fullfett cottage cheese 

Cottage Cheese

Keto-frokostalternativet som er fullfett cottage cheese er like fantastisk som en rask matbit. Vi sier "fullfett" fordi fettfattig ikke vil gjøre det; den inneholder mer karbohydrater og sukker. Selv med "fullfett" må du være oppmerksom på porsjonene dine. 

Selv om det er noen nye, ketovennlige 8% melkfett hytteost på markedet, er de lettest tilgjengelige “fete” hytteostene 4% melkefett. Nyt en halv kopp med det, og du spiser 103 kalorier, 4,5 gram fett, 11,7 gram protein og 3,5 gram netto karbohydrater. 

Vil du smake det? Tilsett noen blåbær eller smak det med italienske krydder!


Keto kjeks og ost

Cheese

Kanskje du allerede har en favorittkilde for ketokjeks. Hvis du ikke gjør det, kan du lage disse keto kjeks. Vi sverger til dem. 

Men med eller uten keto -kjeks er ost en deilig, helt keto -matbit. Noen oster er imidlertid mer keto enn andre. For eksempel har geitost, kremost, parmesan og blåmuggost et høyt fettinnhold og er relativt lavt karbohydrat, mens ricottaost med full fett og ovennevnte cottage cheese har relativt høyere karbohydrater og bør nytes mer sparsomt, spesielt hvis du er på et strengt ketodiett. I tillegg har bearbeidede oster som amerikansk ost og hermetisk ost eller sprayost ikke de samme "rene" helsemessige fordelene med mer naturlig produserte oster. 


Parmesanost -chips

Parmesan Cheese Crisps

Disse flate, sprø rundene eller skjærene med revet og bakt parmesanost var trendy før keto, og med god grunn! De er helt cheesy-deilig og 100 prosent ost! Du finner dem i butikker og på nett hvis du ikke vil lage din egen. (Slik lager du din egen: På en bakepapirkledd bakeplate deler du revet parmesanost i til og med små hauger. Stek ved 425 ° F/220 ° C til den er smeltet på midten og sprø i kantene, 5 til 7 minutter . Overfør kjeksene umiddelbart til en tallerken med en slikkepott.) Du kan prøve dette med cheddarost også, og til og med lage dem til en tacoform og fylle dem med ting som stekt kylling, strimlet salat, salsa, guacamole, og varm saus!


Svinekjøtt eller Chicharrones 

Pork Rinds

Svinekjøtt er lette, luftige stekte strimler av griseskinn. Chicharrones er huden pluss et fettlag. Begge er helt ok på et ketodiett. De er også enkle å finne i de fleste dagligvarebutikker og kommer i morsomme smaker som BBQ. Ha en pose rundt for raske makroforsterkninger, eller bruk dem som et spiselig kjøretøy for dips som guacamole! Vi liker disse.


nøtter

Macadamia Nuts

Når du starter et keto -diett, foreslås det ofte at du ikke stoler på nøtter for en matbit fordi de er så kaloririke, at det er lett å spise utover makroene dine. Men gjennomtenkt noshing er tillatt, spesielt hvis du lener deg på de mest ketovennlige nøttene. Vi deler en liste over de beste og verste ketonøttene og frøene her (hint: pekannøtter er gode, men cashewnøtter har et mye høyere karbohydrater). Men et godt sted å starte er med macadamianøtter, som har det høyeste fett-til-laveste-karbo-forholdet av alle nøtter!


Alternativ-sukker-søtet mørk sjokolade 

Lily's Chocolate Bars

Noen ketonere hevder at det er bedre å unngå alt det søte på et ketodiett, selv om søtsakene er laget av søtningsmidler uten karbohydrater, slik at du kan bli kvitt sukkersug for godt. Men mange mennesker finner keto -lykke ved å spise en av de bedre keto -sjokoladene der ute. Som hva? Vi liker Lily's merke, som har massevis av alternativer og er allment tilgjengelig. Se flere alternativer for keto -sjokolade her


Mix-It-Up Snack Ideas

Keto Snacks

Noen ganger, hvis du blander litt av dette og litt av det, dukker det opp en enda bedre ketosnack. Eksempler: en sylteskive og litt kremost sprinklet med alt annet enn bagelkrydder og pakket inn i en salamiskive; svinekjøtt med guacamole dip; og skinke slathered med gressmatet smør eller ghee for enda flere fete makroer. Bland og match dine favorittsmaker for å komme med dine egne nye ketosnacks. 


Keto snacks som krever litt forberedelse

Selv om disse snacksene trenger litt forberedelse, er de absolutt verdt innsatsen. 

Pepperoni Chips

Pepperoni

Det skal ikke så mye til for å lage pepperonichips. Du legger ganske enkelt pepperoniskiver på et kakestativ, legger risten over et ristet bakeplate og steker ved 200 ° C til de er sprø, ca 6 minutter. De sprø enda mer når de avkjøles. 


Bacon

Bacon

Er bacon en matbit? Det er på et ketodiett! Bare sørg for å koke opp bacon som ikke har tilsatt sukker! 


Pølse lenker eller Patties

Sausage

Sukkerfrie pølse lenker eller patties er tilgjengelig i de fleste kjøpmenn. En hurtigstek i pannen resulterer i en super smakfull matbit, som kan dyppes i sukkerfri (stevia) lønnesirup for en søt cravings buster.


Buffalo Blomkål Vinger

Cauliflower Buffalo Wings

Kast blomkålblomster i bite-størrelse med din favoritt sukkerfri buffelsaus og smeltet smør, stek deretter ved 400 ° F (200 ° C) til de er møre, 20 til 25 minutter, og du har keto -bøffelvinger!


Keto-vennlige grønnsaker og dip

Veggies and Dip

 

Det er få snacks som er mer tilfredsstillende enn kombinasjonen veggie-and-dip, spesielt hvis du vet hvilke grønnsaker og dukkert du skal strekke deg etter for å fremme ketose. Vi viser noen grønnsaker og dips her, men vi har en hele artikkelen dedikert til keto-vennlige grønnsaker og en deilig liste med flere dips å lage

Keto-vennlige grønnsaker

  • Grønne bønner
  • Brokkoli buketter
  • Selleri pinner
  • Jicama stikker 
  • Aspargespyd
  • Agurkhjul
  • Paprika strimler
  • Zucchini spyd

Keto Dips


Caprese salatspyd 

Caprese Skewer

Så enkelt, så vakkert, så velsmakende! Det er ett-to-tre slag med å tre fersk mozzarellaost, basilikumblader og cherrytomater på spyd. Nyt spydene enkle eller bland litt balsamico og olivenolje for å dyppe!


Eggesalat

Egg Salad

Deviled egg er flotte, men eggesalat er enda bedre! Samme ingredienser, forskjellig presentasjon, eggesalat kan lages i løs vekt, kjøles i en lufttett beholder og tas når sulten treffer. Nyt med en skje eller agurkhjul, det er en mettende, velsmakende matbit som er laget på få minutter. Alt du trenger er å hardkokte noen egg. Bland de avkjølte eggeplommene til de hardkokte eggene med majones, havsalt og litt tørr varm sennep. Hakk eggehvitene, og bland dem deretter inn i eggeplommeblandingen. Eller du kan bytte avokado med mayoen for å øke næringsinnholdet. 


Tunfisksalat

Tuna Salad

Et annet enkelt alternativ for blanding og kjøling er tunfisk salat. Bare bruk tunfisk på hermetikk i olje og bland inn smakfulle tilsetningsstoffer som eddik, dijonsennep, kapers, soltørkede tomatbiter eller oliven, eller hold det enkelt ved å tømme tunfisken og deretter blande den med majones og kanskje litt selleri i terninger. 


Bær med Keto pisket krem 

Blueberries and whipped cream

Mens bær er en "spise i moderate mengder" mat på et ketogent diett, er de fortsatt tillatt! I tillegg går litt langt, spesielt når du legger til en stor klatt keto-vennlig søtningsmiddel-søtet kremfløte. For eksempel bør en halv kopp blåbær og skivede jordbær med en halv kopp keto-vennlig pisket krem til sammen om lag 193 kalorier, 18,6 gram fett, 1,6 gram protein og 5,4 gram netto karbohydrater. 


Chia “Tapioca’ pudding

Keto Chia Tapioca Pudding Recipe

Denne puddingen kan være til frokost, dessert eller snacks, og den krever svært få ingredienser. Tilsett frukt eller hopp over det. Uansett, denne keto-puddingen uten kokk steiner! 


Flere Keto Snack-oppskrifter fra Keto-Mojo 

Crunchy Keto Seeded Crackers

Keto Seeded Crackers Recipe

Keto Jalapeno Poppers

Keto Jalapeno Poppers

Keto Pesto Deviled Egg

Deviled Eggs Recipe

Keto salte urter og hvitløk Granola

3:1 Keto Savory Garlic and Herb Granola Bars Recipe

Keto fettnøtter i peanøttsmør

Keto Chocolate Peanut Butter Fat Bombs Recipe

Keto Rainbow Summer Rolls

Vegan Cabbage Rainbow Summer Rolls Recipe

Keto sjokolade peanøttsmør kopper

Keto Choc Peanut Butter Cups Recipe

Keto Chocolate Chip Cookies

Chocolate Chip Keto Cookies Recipe

Det endelige ordet

Det er en hel verden av ketomat og ketooppskrifter som støtter lavkarbo-dietten! Noen er kjøpt i butikken eller ikke-stekt eller begge deler, noen kan du lage selv med enkle keto-snackoppskrifter. Noen er salte (Buffalo "vinger") og andre er søte (Hei, ketokaker laget av mandelmel og kokosmel!). Noen er lett tilgjengelige i butikker, og andre kan være lurt å spore og bestille online fra selskapets nettsteder eller Trives i markedet. Alle er glutenfrie og de fleste kan doble som forretter, spesielt hvis de er belagt på en pen måte. Enten du gjør keto for vekttap, som tilleggsbehandling eller generell forebyggende helse, vil et godt utvalg av keto -snacks hjelpe deg med å holde deg i ketose og fornøyd.

Merk: Makroer som er sitert i denne artikkelen er fra USDA -database.

Keto-Mojo er deltaker i noen tilknyttede programmer, og noen av lenkene ovenfor vil generere en liten provisjon hvis du kjøper et produkt via en lenke på nettstedet vårt. Dette koster ingenting for deg, og all inntekt går direkte til den ideelle organisasjonen Ketogenic Foundation [501 (c) 3] for å hjelpe deg med deres misjonsfinansieringsutdanning og forskning i ketogen diett og livsstil. Keto-Mojo tjener på ingen måte av disse koblingene.

cta-booklet

Ikke på vår adresseliste?
Registrer deg og få 5 fantastiske franske oppskrifter! Oui s'il vous plaît!

Hos Keto-Mojo tror vi på å dele - dele viktige keto-samfunnsnyheter, vitenskap og studier, gode keto-oppskrifter, produkter vi elsker og profiler av mennesker som inspirerer oss.

Bli med i fellesskapet vårt nå og bli forelsket i 5 nye franske oppskrifter!

Show Buttons
Hide Buttons
X