Keto Cooking for Healing og vekttap: 80 Deilige oppskrifter med lavt karbohydrat-, korn- og melkefritt av Vivica Menegaz (Page Street Publishing Co.) er en vakker keto-kokebok med mykt omslag med 80 oppskrifter og bilder som gir deg lyst til å spise rett ut av sidene. Hvis det ser kjent ut, er det fordi det er; det er en oppussing av De Keto Paleo kjøkken (Page Street Publishing Co.). Den eneste virkelige forskjellen er tittelen, som ble endret for å tydeliggjøre bokens fordeler. 

Men er det mer enn et vakkert, re-lansert ansikt? Leverer det løftet om å tilby ketooppskrifter som helbreder og hjelper deg å helbrede og gå ned i vekt? Les videre for svarene og for å finne ut om denne keto -kokeboken fortjener en plass i bokhyllen din!

om forfatteren

Forfatteren av bloggen thenourishedcaveman.com, Vivica Menegaz startet sin karriere som fotograf, og har etter å ha vokst opp i restaurantbransjen hatt en livslang lidenskap for mat og matlaging. Som en sertifisert tekniker innen hele maternæring har californianeren funnet ut hvordan hun kan smake på og gi næring til alle sine oppskrifter. 

Hva er inni

Man kan anta at en bok med fokus på helbredelse og vekttap ville bruke mye tid på å komme inn på de finere punktene om hvordan og hvorfor den aktuelle matlagingen får jobben gjort. Ikke denne boken. Den har en kort introduksjon om forfatterens historie og hvordan hun havnet i sin nåværende kulinariske filosofi, en håndfull sider som dekker “Keto and Why to Do It” (fiaskoen i Standard American Diet), og en håndfull flere sider med fokus på en terapeutisk ketogent diett (hva keto er, hvordan det fungerer, hva det gjør). Grunnen til dette kan være at denne 2021 -utgivelsen, som vi nevnte, er en oppdatering av forfatterens bok fra 2017, Keto Paleo -kjøkkenet, inkludert mange av de samme oppskriftene og bildene. Uansett, hvis du allerede har den boken, hopp over denne. Men hvis du ikke gjør det, les videre.

Så hva skiller denne 175 sider lange boken fra andre ketogene kokebøker? Vi starter med siklefremkallende, førsteklasses fotografering. Nesten hver oppskrift har et tilsvarende bilde, og hver av dem er helt munnvann med flott belysning og styling, så du føler at du bare blar gjennom en fantastisk kokebok, ikke en “diett” kokebok. Mer grunnleggende har denne boken fokus på hele ingredienser og er helt melkefri. Du finner ikke mye bacon eller kremost her. Organisk anbefales, ettersom forfatteren designet hver oppskrift på optimale makronæringsstoffer og mikronæringsstoffer, ideelt sett uten plantevernmidler. (Det er verdt å merke seg at hvis du ikke har tilgang til organiske ingredienser, fungerer oppskriftene fortsatt!) Dette er oppskrifter som ikke får deg til å føle at du jukser systemet, slik keto -taffelburgeren gjør, hvis du vet hva vi mener (selv om du kan finne BLT kjøttboller her!). Mye godt fett, rikelig med grønnsaker, rikelig med smak. Det er en vinn-vinn-vinn! 

De næringsrike, helbredende oppskriftene inkluderer nedbrytninger av totale kalorier, totalt karbohydrater, fett, protein, fiber, netto karbohydrater og forberedelsestid, og er delt inn i følgende underseksjoner: 

Hovedmåltider

Det er et solid utvalg av keto -middagsoppskrifter her (23), og de reiser verden rundt i mat. Tenk smørposjert kamskjell med Meyer sitrongremolata, kyllingkålpott, keto lammekoftas og thai grønn kyllingkarry. 

Frokost

Ikke forvent noe revolusjonerende her. I stedet ser du frem til noen solide alternativer. Tenk på frokostblandinger, Benedict og eggretter.

Rask og enkel lunsj

Takk og lov for denne delen, fordi du vet hva forskjellen mellom matlaging og middag er? Tilgjengelig forberedelse og tilberedningstid! Forvent superraske, super enkle oppskrifter for karriretter med egg og salatruller, stekt carpacciosalat, kylling shawarma og mer. 

Vedretter, supper og snacks

Et sjenerøst utvalg av hovedsakelig grønnsaksretter, den inneholder deilig (og så enkel) kremaktig stekt aspargesuppe (se oppskriftslenken nedenfor), omrørte kinesiske langbønner, krabbekaker og til og med en krydret men blanding. 

Brød og nudler

Det er bare noen få valg i denne delen, men hvis du vil ha Cinnamon Swirl Muffins, Herbed Croutons, Keto Lard Biscuits eller Keto Seed Bagels, finner du dem her. 

Dressinger og mer

Dette selvforklarende kapitlet har noen oppskrifter du vil bruke jevnlig, som kremaktig avokadodressing, smør sitronsaus og Keto Goddess Dressing. 

Søtsaker

Ikke overraskende for en helbredende kokebok, blir søtsaker holdt på et minimum. Bare fire oppskrifter: Brown-Butter Cookies, Chocolate Halvah, Coconut Chocolate Bars og Healing Hot Chocolate.

 

Prøv følgende oppskrifter fra Keto Cooking for Healing og vekttap nå:

Roasted Asparagus Soup Recipe

Kremet stekt aspargesuppe

 

Cashew Crusted Salmon Recipe

Cashew Crusted Salmon med “Ponzu” -saus 

 

Seared Steak with Brazilian Vinaigrette

Seared Skirt Steak med brasiliansk vinaigrette

 

Hva du vil lære 

Hvis du ikke er kjent med hvordan du spiser “ren keto”Eller tilbered keto uten tonnevis av rødt kjøtt, meieri eller begge deler, denne boken vil gi deg mange fantastiske eksempler. 

Hva vi liker

Hva liker vi? Å, bildene! De gjør de fleste keto oppskriftsbøkene til skamme. Og oppskriftene selv fordi de er overraskende enkle og også ganske deilige uten tyngden til mange ketoretter!

Rom for improvement

Det er ikke mye vi ønsker oss med denne boken, bortsett fra kanskje flere desserter. 

Det endelige ordet

Denne utgaven og omplasseringen av kokeboken 2017 Keto Paleo -kjøkkenet har melkefri, ren keto-matlaging, nydelige bilder og mye smak. Hvis du vil beholde keto, men føler at du spiser super sunt og lett (som betyr mange keto-vennlige grønnsaker og godt fett fra kjøtt og fisk og ingen tunge meieriprodukter), vil du være fornøyd med denne kokeboken med 80 oppskrifter . 

Handle Keto Cooking for Healing og vekttap.

 

Keto-Mojo er deltaker i noen tilknyttede programmer, og noen av lenkene ovenfor vil generere en liten provisjon hvis du kjøper et produkt via en lenke på nettstedet vårt. Dette koster ingenting for deg, og all inntekt går direkte til den ideelle organisasjonen Ketogenic Foundation [501 (c) 3] for å hjelpe deg med deres misjonsfinansieringsutdanning og forskning i ketogen diett og livsstil. Keto-Mojo tjener på ingen måte av disse koblingene.

cta-booklet

Ikke på vår adresseliste?
Registrer deg og få 5 fantastiske franske oppskrifter! Oui s'il vous plaît!

Hos Keto-Mojo tror vi på å dele - dele viktige keto-samfunnsnyheter, vitenskap og studier, gode keto-oppskrifter, produkter vi elsker og profiler av mennesker som inspirerer oss.

Bli med i fellesskapet vårt nå og bli forelsket i 5 nye franske oppskrifter!

Show Buttons
Hide Buttons
X