2021-tillegget til “Skitten, lat, Keto kokebokserie, DIRTY, LAZY, KETO 5-Ingredient Cookbook: 100 Easy-Peasy Oppskrifter med lite karbohydrater, stor på smak av Stephanie Laska og William Laska (Adams Media) slår keto-matlagingsgull igjen, denne gangen med et forslag ingen kan nekte: oppskrifter som passer til makroene dine og krever bare fem ingredienser!

Lever keto-kokeboken sitt løfte? Og hva kan du muligens lage med fem ingredienser? Les videre, og alle spørsmålene dine vil bli besvart, og du får også noen eksempler på oppskrifter!

Om forfatterne

Forfatterne Stephanie og William Laska er duoen bak den stadig populære «Skitten, lat Keto”Kokebokserie. Stephanies historie er neppe en hemmelighet; med opptredener på "The Today Show" og videre, har hun fortalt verden hvordan hun gikk ned 140 kilo med sin "skitne" versjon av ketogen diett, som fremmer en avslappet holdning og spiser et lavkarbokosthold som gir rom for noe "skittent". keto mat og er bare streng når det gjelder å holde fast med riktige makroer. Teamet fortsetter å lage pålitelige bøker som hjelper deg å følge Stephanys avslappede, vellykkede perspektiv på den skitne, late keto-livsstilen.  

Hva er inni

Hvis du har sett noen av “Skitten, lat, Keto”Kokebøker, denne vil se kjent ut; det er et mykt omslag og ca 226 sider. Den har 100 oppskrifter, mange med søte navn. Den har bilder for noen, men ikke nesten alle oppskriftene, og det er lett å lese med en stemme som ser ut til å snakke til keto-nybegynneren. 

Forordet og introduksjonen deler Stephanie (og mannen hennes William) før og etter foto og en ærlig pep-snakk om hva som skal til for å holde seg i ketose på et lavkarboketo-diett og hvordan du kan gjøre det uten å bli for opptatt av det . Selv om det er mye omtale og anekdoter for å miste vekt, forblir boken fokusert på enkel keto-matlaging og oppskrifter lastet med sunt fett. 

Kapittel 1: En enklere måte å komme til Keto

Før du kommer til oppskrifter, snakker kapittel 1 om "En enklere måte å keto på", som egentlig er Stephanys tro på hvordan man følger keto-dietten, inkludert hvordan ufullkommen er perfekt, og du trenger ikke å kjøpe alle organiske ingredienser for å lykkes. Det er ekte snakk for ekte mennesker, og det er forfriskende. Det inkluderer også grunnleggende primere, som hvordan man beregner netto karbohydrater og hvordan man faktoriserer sukkeralkoholer når man beregner makroene. 

Kapittel 2: Gjør kjøkkenet ditt klart

Dette inkluderer lister over nyttige verktøy og innretninger, pantry-stifter (spesielt salt, pepper, mandelmel, bakepulver, hvitløkspulver, olivenolje, vanilje, 0 g karbo søtningsmiddel, vegetabilsk buljong og sukkerfri sjokoladeflis) og ingredienser til kjøp når du går til matbutikken. 

Kapittel 3: Bekymringsfri tilberedning 

Stephanie diskuterer hvordan hun har formatert oppskriftene og hvordan hun skal nærme seg dem. Det er ganske vanlige ting, hvorav mye er mest nyttig for nybegynnere på kjøkkenet ("vri håndtak på gryten", "la kokt kjøttgryte i juice i noen minutter," osv.). Men i mellom er det noen få perler som hverdagskokker kan sette pris på, for eksempel tips for hvordan du kan slå tilbake dilemmaet når du har for høyt eller oversaltet. 

Kapittel 4: Frokostoppskrifter

Rett ut av porten er det en øyenbrynløfter; den første oppskriften, "Chocolate Chip Muffins in a Jiffy", krever syv ingredienser. Men, som forfatteren forklarer i kapittel 2, teller hun ikke pantry-stiftene hun instruerer deg om å kjøpe (nevnte salt, vanilje, olivenolje, etc.). Så etter hennes standarder, siden denne syv-ingrediensoppskriften inneholder to pantry-stifter, er det faktisk en fem-ingrediens bestrebelse. 

Uansett er de 13 frokostoppskriftene overbevisende og kjente: scrambles, vafler, chaffles ("Punk Peanut Butter Chaffles" for å være presis), avokado toast ... du får ideen. En zinger du vil sette pris på er Runner-Up Strawberry Syrup (inkludert i Fylt bursdagskake overraskelse oppskrift, omtalt nedenfor). 

Kapittel 5: Supper og salater

Her er det 16 oppskrifter på supper og salater, hvorav noen er sider og andre lett hovedretter. Forvent tomatbisque, "Scrimpin 'Shrimp Salad" og "Naked Tuna Salad" (tunfisk, selleri, rødløk, avokado, mayo, hvitløkspulver, salt, pepper).

Kapittel 6: Keto snacks

De ti alternativene inkluderer vinger, reddikflis, grønnkålflis og "Movie Poppin 'Corn" (en smart luftfrityrbehandling av blomkålblomster). 

Kapittel 7: Keto brød og pizza

Syv oppskrifter som brukes til en rekke andre oppskrifter. Interessante utforskninger inkluderer en pizzaskorpe laget av malt kylling og mozzarellaost og "Minute Bread", som er laget i mikrobølgeovnen på 60 sekunder. 

Kapittel 8: Vegg og sider

Retter som "Bamboozling Bacon Brussels Sprouts" og "Freedom Asparagus Fries" er forsterket av "Gold Star 'Sushi" "(det er kalkunbacon pakket inn!)" Unwed Onion Rings "(løkstrimler tilberedt i baconfett og servert med ranchdressing) , og mer. De fleste keto-grønnsaksretter i denne delen er kreative, interessante, ikke-blomkål måter å nyte keto-vennlige grønnsaker som grønne bønner, sopp, kål og asparges.  

Kapittel 9: Keto hovedstrøm

Den mest robuste oppskriftsdelen er dedikert til hovedretter. Det er mye å like her, og begynner med det faktum at oppskriftene kommer fra det samme gamle, det samme gamle og er appetittvekkende. Ta “One Minute Man Enchiladas.” De krever kål, kyllingbryst, enchiladasaus, jackost og oliven. Helt gjennomførbart og kjempegodt! "Orange Crush Chicken" er et annet vidunder med fem ingredienser av kylling, løk, sukkerfri catsup, diett appelsin knuse brus, keto søtningsmiddel og paprika. Når har du sett det på bloggene ?! ditto Enkle salamispyd (se nedenfor) og hennes friske tak cheeseburgers (også nedenfor). Det er ingen tvil om at det avrundede utvalget av 22 oppskrifter vil gi deg mange nye ideer om keto-middag. 

Kapittel 10: Keto drinker og desserter

Siste kapittel avsluttes sterkt med 20 oppskrifter på drinker og desserter. Donuts, gresskarpai, ostekakestenger (laget med kremost), Fylt bursdagskake overraskelse (se nedenfor), og til og med “Skinny Gummy Bears” dukker opp her.  

Prøv disse oppskriftene fra Skitten, lat, Keto 5-ingrediens kokebok akkurat nå:

Slip 'n' Slide Queso Burger Recipe

Slip 'n' Slide Queso Burgers

 

Simple Salami Skewers Recipe

Enkle salamispyd

 

Stuffed Birthday Cake Surprise Recipe

Fylt bursdagskake overraskelse
  

Hva du vil lære

Mens matlaging med fem ingredienser (pluss pantry-stifter) ikke fremkaller visjoner om kreativ eller spesielt spennende matlaging, er det noen gode oppskrifter og ideer her som du kan bruke alene eller sammen med andre oppskrifter. Du får også mye vekttap og holder deg til det inspirasjon, samt en grunning på verktøy og ingredienser som ofte brukes i keto-matlaging. 

Hva vi liker

Stephanie snakker mye om sin erfaring og tilfører boken en heftig side av menneskeheten. For eksempel deler hun at hun elsker å tilsette smør i grønnsakene for å forbedre smaken når det er nødvendig, og erkjenner også at pågående veggieforbruk er en av grunnene til at hun har kunnet gå ned i vekt. 

Hun gir også mye god informasjon, inkludert makroer for hver tallerken (kalorier, fett, protein, natrium, fiber, karbohydrater, netto karbohydrater, sukker og sukkeralkohol), forberedelsestider og koketider, og mange tips underveis. I tillegg er det ikoner assosiert med oppskriftene som indikerer om en oppskrift er no-cook, mindre rot, super mettende ("I'm Hangry!"), Publikummere, fancy nok for gjester og vegetarisk. 

Rom for forbedring

Bortsett fra den misvisende tittelen (igjen, mange oppskrifter krever mer enn fem ingredienser totalt), er det et sporadisk krav til spesialutstyr som en øyeblikkelig gryte eller en luftfryser. Hvis du er dypt inne i keto, kan det hende du allerede har tilleggene som kreves. Men nybegynnere vil kanskje gå bort fra dem til de bestemmer om de vil investere; dette er greit, siden så mange av de medfølgende ketooppskriftene ikke krever spesialutstyr. 

Mer bemerkelsesverdig er noen ganger at instruksjonene ikke er detaljerte nok til å gi full tillit til at du vet hva du gjør mens du gjør det. Ved slike anledninger kan det være nødvendig med litt improvisasjon. Men vi fant ut at disse hendelsene hadde mindre innvirkning på det endelige resultatet enn de var i å skape øyeblikk av usikkerhet mens du lager mat. 

Vi skulle ønske at alle oppskriftene hadde bilder! Bare under halvparten av dem har tilsvarende bilder av den ferdige retten. 

Endelig ord

Med en entusiastisk, vennlig, oppmuntrende, betryggende tone og mange enkle fakta om hvordan du navigerer i keto-matlaging, virker denne pocketbok-keto-kokeboken med 100 oppskrifter rettet mot folk som er nye for keto-matlaging. I tillegg gjør forfatterens diskusjoner om hennes betydelige vekttap gjennom lavkarbooppskrifter og støttende skitne keto diett tips boken til en god primer for folk som vil gå ned i vekt og spise deilig mat underveis (men ikke nødvendigvis bruke store penger på gress. mat og andre "rene keto" -ingredienser). 

Men hvis du ikke er en nybegynner og ikke bryr deg om vekttap, men likevel vil lage keto komfortmat, finner du en rekke solide oppskrifter og tips i denne boken. 

Teknisk sett krever mange av oppskriftene mer enn de fem ingrediensene som er lovet i tittelen, men tilleggsingrediensene er ekskludert på grunn av deres "pantry staple" -status. Noen ganger er instruksjonene ikke detaljerte nok, og du må kanskje gjøre ditt beste gjetning underveis. Men likevel er disse "skitne, late, keto" -oppskriftene tilgjengelige for stort sett alle som har grunnleggende matlagingsferdigheter og et kjøkken, og deres medfølgende makronæringsstoffer gjør det lettere enn noen gang å følge en keto-diettplan. 

MER: Hva er forskjellen mellom skitten og ren keto?

 

Keto-Mojo er deltaker i noen tilknyttede programmer, og noen av lenkene ovenfor vil generere en liten provisjon hvis du kjøper et produkt via en lenke på nettstedet vårt. Dette koster ingenting for deg, og all inntekt går direkte til den ideelle organisasjonen Ketogenic Foundation [501 (c) 3] for å hjelpe deg med deres misjonsfinansieringsutdanning og forskning i ketogen diett og livsstil. Keto-Mojo tjener på ingen måte av disse koblingene.

cta-booklet

Ikke på vår adresseliste?
Registrer deg og få 5 fantastiske franske oppskrifter! Oui s'il vous plaît!

Hos Keto-Mojo tror vi på å dele - dele viktige keto-samfunnsnyheter, vitenskap og studier, gode keto-oppskrifter, produkter vi elsker og profiler av mennesker som inspirerer oss.

Bli med i fellesskapet vårt nå og bli forelsket i 5 nye franske oppskrifter!

Show Buttons
Hide Buttons
X