Keto for vekttrener

publisert: 24. august 2018
keto-for-the-weight-trainerplay-icon

Keto for vekttrener

La oss snakke om ketose for vekttreneren, for personen som treffer treningsstudioet. Mange mennesker vil fortelle deg at keto ikke er for den slags person. Og jeg er her for å fortelle deg at det absolutt er det. Jeg er Thomas DeLauer med Keto-Mojo. La oss dykke ned i vektløfting og ketovitenskap. Så først og fremst vil jeg starte denne videoen med en studie som ble publisert i International Journal for Society of Sports Nutrition. Hva denne studien så på var 26 forskjellige motstandstogdeltakere. Og halvparten av gruppen de hadde spiser et ketogent kosthold. Halvparten av de konsumerer de hadde et tradisjonelt høyt karbohydrat diett. Tradisjonell, slags standard, vestlig, amerikansk diett. Vel, det de fant er at over tid hadde gruppen som faktisk var på ketogen diett mer muskler på slutten av en viss ukesperiode enn gruppen som ikke gikk på ketogen diett, og mye av det måtte gjøre med muskelbevarende effekter av ketose.

Hva er Beta-hydroksybutyrat?

Så nå som jeg allerede har bevist begrepet keto og vekttrening, la oss snakke litt mer om noen av de andre aspektene og hvordan dette faktisk fungerer. Jeg tror en av de viktigste tingene vi vil ta opp her er at når du er på et ketogent diett, har du høye nivåer av det som kalles Beta-hydroksybutyrat. Det er den primære ketonlegemet som virkelig fremkaller den ketogene responsen. Det lar deg føle deg bra. Høyere nivåer av BHB er vanligvis assosiert med dypere ketose. Vel, BHB har vist seg å stoppe oksidasjonen av leucin. Nå når du stopper oksidasjonen av leucin, lar du muskelmassen din opprettholdes mye bedre. Så leucin er noe som brytes ned, og når det brytes ned, bryter du ned den grunnleggende aminosyren til de fleste proteiner som er i muskelen din. Så du vil egentlig ikke at leucinen skal brytes ned. Det var derfor på dagen de pleide å si, hvis du tar et leucintilskudd, vil det hjelpe deg med å bevare muskler mye bedre. Det er ikke nødvendigvis tilfelle, men hvis du holder de faktiske leucinnivåene som er naturlig i kroppen din intakte, bevarer du musklene dine bedre. Så Beta-hydroksybutyrat er en av de kraftigste måtene å bremse oksidasjonen av leucin, noe som betyr at du kan trene hardere, du kan trene oftere, og du kan generelt komme unna med å konsumere enda mindre kalorier, og fortsatt opprettholde muskler mens du brenner. fett og bruk av fett til energi.

Treningskomponenten

Så hvis du er en vektløfter, kan du faktisk få mye utbytte av dette, med ketogen diett. Enten du allerede har bygget muskelen din før du går på keto-diett, eller du prøver å bygge muskler mens du er på keto-diett. Men la oss snakke om den faktiske opplæringskomponenten. Fordi mange mennesker vil si, fordi du er i ketose, har du ikke muskelglykogenet som lar deg faktisk trene. Det er ikke nødvendigvis sant. Ja, det er delvis sant, i det faktum at når du trener i vektløfting, bruker du vanligvis karbohydrater som drivstoffkilde. Men tingen er at du alltid har karbohydrater i kroppen din. Du har alltid karbohydrater lagret i musklene, selv om du ikke bruker karbohydrater. Fordi kroppen din enten skaper karbohydrater eller tar tak i karbohydrater fra små mengder mat du spiser, og den legger dem faktisk i muskelen og lar deg bevare det muskelglykogenet. Så til slutt har du karbohydrater i muskelen.

Men det stopper ikke der. Når du trener på vekt og virkelig løfter i området som lar deg ta på deg muskler, bruker du et helt annet system til å begynne med. Du bruker noe kjent som kreatinfosfatsystemet. De første en til tre eller en til fem reps som du går gjennom når du trener, bruker ikke engang karbohydrater eller oksygen. De bruker en helt annen metabolsk vei som er helt ærlig kjemisk. Det er en kjemisk reaksjon i kroppen din, ved hjelp av kreatin i kroppen din, for å skape Adenosine Tri-fosfat. Å skape energi.

Så den første anfallet av energi, de raske første par føttene av en sprint eller de første få repsene av en tung øvelse, bruker kreatinfosfat i kroppen din, ikke karbohydrater og ikke fett engang. Så du kan fortsatt trene med høy intensitet, på et ketogent kosthold, og fremkalle den metabolske responsen som lar deg bli mer anabole og bygge mer muskler. Så jeg håper at dette bryter noen ting ned og gir deg noen tips og triks når det kommer ned på å trene på et ketogent kosthold. Hvis du er en vektløfterpinne i det tunge området, så lenge kroppen din og leddene dine takler det. Og ikke freak out at du kommer til å miste muskler, fordi sjansene er at du ikke er det. Så sørg for at du forlater gjetningsarbeidet utenfor ligningen. Og overlater målingen til måler. Så vi sees i neste Keto-Mojo-video.

cta-booklet

Ikke på vår adresseliste?
Registrer deg og få 5 fantastiske franske oppskrifter! Oui s'il vous plaît!

Hos Keto-Mojo tror vi på å dele - dele viktige keto-samfunnsnyheter, vitenskap og studier, gode keto-oppskrifter, produkter vi elsker og profiler av mennesker som inspirerer oss.

Bli med i fellesskapet vårt nå og bli forelsket i 5 nye franske oppskrifter!

Show Buttons
Hide Buttons
X