Intermittent Fasting & #038; Keto-dietten

publisert: 2. juli 2018
intermittent-fasting-and-the-keto-dietplay-icon

Intermitterende faste og Keto-dietten

Visste du at det ketogene dietten faktisk ble dannet fra teorien om faste? Jeg er Thomas DeLauer med Keto-Mojo, og jeg vil hjelpe deg å forstå hvordan testing av blodketonnivåene dine og forstå sammenhengen mellom ketose og faste virkelig kan hjelpe deg med å få enda mer ut av kroppssammensetningsmålene dine og få mer ut av det generelle helsemål med faste.

Du skjønner, tro det eller ei, det ketogene dietten og intermitterende faste er veldig like. Hele ideen med periodisk faste er at du prøver å avstå fra mat i en viss periode, slik at kroppen din til slutt skaper ketonlegemer og resulterer i fettforbrenning, vekttap og fett tap, autofagi, lavere blodsukker, mental klarhet og andre helsemessige fordeler. Nå når det kommer til ketose, spiser du selvfølgelig maten som skal hjelpe kroppen din til å stimulere ketoner og avstå fra maten som vil stoppe ketonproduksjonen. På slutten av dagen er vi virkelig ute etter det samme. Så fordelene med periodisk faste er lik fordelene med ketogen lavkarbokosthold.

Hva er periodisk faste?

Generelt er intermitterende faste faste i minst 16 timer, med et åtte timers spisevindu, og deretter faste igjen etter åtte-timers vinduet. Dette kan være en kort eller langvarig repetisjonsmåte å spise, med de riktige kostholdsvalgene / makronæringsstoffene under spisemønsteret ditt (dvs. veldig lave karbohydrater), kan resultere i en rekke fantastiske helsemessige fordeler, inkludert fett tap, reversering fedme og mer.

Selv om jeg personlig anbefaler at du skyver fasteperiodene litt lenger enn 16 timer av gangen fordi fordelene start klokken 16.

Men når du faste, kommer du vanligvis over et par hindringer. Nå liker jeg å kategorisere dem i to ting, fysiologiske hindringer og mentale hindringer.

Du ser at vi har dette pavloviske svaret på mat. Fra vi ble født, er vi betinget av å spise mat ved lyden av en bjelle eller på et bestemt tidspunkt. Våre klokker går, vi spiser mat. Skoleklokken ringer, vi spiser mat. Middagsklokken ringer, vi spiser mat. Vi har denne mentale tilstanden at vi bare skal spise på bestemte tidsperioder, og når vi først må overvinne at det er svært vanskelig. Vi har mange mentale sperringer. Vi føler oss sultne selv om vi ikke er sultne.

Så hva har ketotesting å gjøre med dette? Vel, hvis du faktisk tester ketonene dine, vil den fortelle om du er veldig sulten. Og hvis du tester glukosen din, kan den fortelle om du virkelig er hypoglykemisk. Føler du deg virkelig slik, eller er det bare tankene dine å lure deg fordi du er vant til å spise i en bestemt periode? Du prøver virkelig å avgjøre om du faktisk er sulten, eller om du bare er mentalt sulten. Du kan ganske enkelt se på ketonnivået i blodet ditt, og hvis ketonnivået er høyt nok, vet du at du har noe drivstoff. Og hvis du ser litt lavere ut, så vet du at du virkelig kan være sulten. Det vil virkelig gi deg litt mer en indikator på om du faktisk er sulten eller ikke.

Hva er de fysiologiske effektene?

Så går vi over i de mer fysiologiske effektene fordi ja, selvfølgelig, faste har en effekt på den fysiske kroppen. Det samme gjelder når det gjelder testing, du kan nå finne ut om kroppen din faktisk bruker ditt eget lagrede kroppsfett som kilde til drivstoff. Dette er virkelig kraftig og det er motiverende. Når du går gjennom en fasteperiode og ser på din ketonmeter og du ser at kroppen din faktisk bruker ketoner og fett som drivstoffkilde, ingenting er mer motiverende. Du innser nå at du ikke sløser bort, at du ikke brenner opp all din dyrebare muskel, du brenner faktisk kroppsfett og kroppen din er i et optimalt keton utvalg.

Virkelig intermitterende faste er en fin måte å utnytte kraften til ketoner på. Men den eneste måten du kan fortelle at du får mest mulig ut av fortet ditt, er hvis du tester. Jeg oppfordrer deg til å teste flere ganger i løpet av dagen hvis du eksperimenterer med periodisk faste. Det vil fortelle deg mye om toppene og dalene gjennom dagen, og det vil også fortelle deg om du gjør det riktig. Forsikre deg om at du holder den låst inne her med Keto-Mojo, slik at du kan få mest mulig ut av ketose og nå få mest mulig ut av det intermitterende fastregimet ditt.

cta-booklet

Ikke på vår adresseliste?
Registrer deg og få 5 fantastiske franske oppskrifter! Oui s'il vous plaît!

Hos Keto-Mojo tror vi på å dele - dele viktige keto-samfunnsnyheter, vitenskap og studier, gode keto-oppskrifter, produkter vi elsker og profiler av mennesker som inspirerer oss.

Bli med i fellesskapet vårt nå og bli forelsket i 5 nye franske oppskrifter!

Show Buttons
Hide Buttons
X