Growing Up Keto, av Kristie Sullivan

15. desember 2020

Growing up Keto

Bestselgende forfatter Kristie Sullivan gikk sammen med sin tenårede datter Grace for å levere den ultimate keto-familiens kokebok, Vokser opp Keto.

Denne inspirerende nye boka stammer fra Kristies personlige kamp med å vokse opp overvektig og til slutt å finne den rette ernæringsveien for seg selv og til slutt familien hennes. Keto-livsstilen viste seg å passe riktig for Kristie, som opplevde dramatisk vekttap og optimalisert helse. Utover å være en suksesshistorie, er Kristie en travel arbeidende mamma som er viet til helsen til sine to barn. Da hun så sin egen datter begynne å slite med vekten akkurat som hun hadde som barn, forpliktet Kristie seg til å støtte henne ved å tilby deilige alternativer med lav karbohydrat, fokusere på helse i stedet for vekt og sette et eksempel. Med morens veiledning tok Grace valget om å adoptere en keto-livsstil selv, og etter seks års suksess gir denne mor-og-datter-duoen deg en førsteklasses kokebok dedikert til unge voksne, tenåringer, barn , og - du gjettet det - deres mødre og pappaer!

Å vokse opp Keto kombinerer Sullivans hjertevarmende familiefortelling med en praktisk, trygg og barnevennlig tilnærming til å ta i bruk en lavkarbo, ketogen livsstil. Oppskriftene som er omtalt i boka ble laget med tanke på helsebehov og smak hos barn og tenåringer. Noen er så enkle at ungdommer kan ta over på kjøkkenet med liten eller ingen hjelp fra mamma eller pappa. Det finnes også oppskrifter på feiringer med stor familie og venner og måltider som foreldre og barn kan lage mat sammen, noe som gjør selv enkle middagsdager morsommere.

Kristie inneholder også nyttige verktøy og informasjon for foreldre til barn som spiser keto, som tips og triks for å overleve søvn, leir og andre sosiale aktiviteter som involverer mat, samt en guide for å hjelpe barna med å ta uavhengige og informerte valg i en levetid på spise sunt.

Å vokse opp Keto er komplett med frokost, inkludert raske morgenmåltider; lunsjer, inkludert nyttige tips om pakking for skole- og overnattingsturer; hovedretter, inkludert festmåltider; og selvfølgelig klassiske desserter som barna elsker. Med mange muligheter for et bredt utvalg av ganer, utelater Kristie og Grace ingenting. Barn og voksne vil føle seg fornøyde, lykkelige og sunne!

Klikk på for å kjøpe boken HER.

cta-booklet

Ikke på vår adresseliste?
Registrer deg og få 5 fantastiske franske oppskrifter! Oui s'il vous plaît!

Hos Keto-Mojo tror vi på å dele - dele viktige keto-samfunnsnyheter, vitenskap og studier, gode keto-oppskrifter, produkter vi elsker og profiler av mennesker som inspirerer oss.

Bli med i fellesskapet vårt nå og bli forelsket i 5 nye franske oppskrifter!

Show Buttons
Hide Buttons
X