18. mai 2021

Dang BarsHvis du noen gang har prøvd Dangs latterlig deilige kokosnøttflis, vet du at selskapets navn er apropos. Fordi, FARE, de er gode! Nå henter selskapet keto-publikummet med en rekke “Dang good” keto-barer. 

Tilgjengelig i seks smaker (Crazy Rich Chocolate, Peanut Butter, Toasted Coconut, Mint Chocolate, Lemon Matcha og Almond Cookie), de har tørr smuldret, men smelter i munnen halva-lignende tekstur og fin smak. 

Ingrediensene er ganske rene. Tenk mandler, cikorie rotfiber, kakaosmør, erteprotein, kokosnøtt, solsikkefrø, chiafrø osv. Det totale kaloriantallet er rundt 210 til 220 per 40 gram bar, og netto karbohydrater kommer inn på rundt 5 gram per bar. Det er verdt å merke seg: steviaen pleide å søte barene, etterlater en noe uttalt ettersmak, som det vanligvis er tilfelle med mat med alternative søtningsmidler.

Vil du lære mer? Besøk Dang Foods

cta-booklet

Ikke på vår adresseliste?
Registrer deg og få 5 fantastiske franske oppskrifter! Oui s'il vous plaît!

Hos Keto-Mojo tror vi på å dele - dele viktige keto-samfunnsnyheter, vitenskap og studier, gode keto-oppskrifter, produkter vi elsker og profiler av mennesker som inspirerer oss.

Bli med i fellesskapet vårt nå og bli forelsket i 5 nye franske oppskrifter!

Show Buttons
Hide Buttons
X